Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Curatenie ca un profesionist

Membru Bizoo de 1 an.
4.43
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Detergent curatare mobila, Multimass ,1L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1999 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Detergent Curatare Mobila Multimass este un produs de curatare a mobilei din pal si mdf special formulat pentru curatarea tuturor tipurilor de murdarie si grasime fara clatire. Contine componente volatile care nu lasa nicio urma pe suprafata curatata.

Poate fi utilizat pentru curatarea suprafetelor din formica, skay, plastic, sticla, oglinzi, hote, curatare mobila de bucatarie, curatare mobila lucioasa, blaturi de bucatarie, televizoare, mese, ecrane de calculator si multe altele. Este un produs recomandat pentru curatarea tuturor tipurilor de suprafete moderne.

Solutie Curatare Mobila Multimass face parte din gama de produse de curatenie profesionale oferite de firma de curatenie CleanProfi. Este un spray mobila cu o capacitate mare de curatare a mobilierului din pal si mdf.

Daca vrei si tu sa iti cureti mobila din pal sau mdf, incearca Solutie Curatare Mobila,Multimass, detergentul pentru curatarea mobilei din mdf sau pal care curata grasimea si orice tip de murdarie eficient si fara efort!

Cumpara acum Multimass detergentul pentru curatarea mobilei din mdf sau pal la un pret foarte avantajos!

Produsul este lichid, cu un pH intre 9 si 11, o densitate intre 0,972 si 0,992 kg/l, are o culoare mov si un parfum de portocala placut. Contine alcool, care dizolva toate tipurile de murdarie acumulata pe suprafata de curatat, fara a lasa nicio urma. Acest produs are un puternic efect de curatare asupra grasimilor organice si anorganice si previne redepozitionarea prafului pe suprafata curatata.

Multimass, cea mai buna solutie de a curata mobila din pal sau mdf cu proprietati antistatice.

Cu ce se curata mobila din pal sau mdf fara efort, fara urme? Raspunul este Multimass, cea mai buna solutie curatare mobila din pal sau mdf, mobila lucioasa, mobila de bucatarie, cu proprietati antistatice.

De asemenea, contine disolventi, care au puterea de a patrunde in porii suprafetei de curatat, ajungand la cele mai inaccesibile locuri unde se acumuleaza grasimea. Tensioactivii dizolva grasimea prin actiunea lor asupra porozitatii suprafetei si cresc eficacitatea produsului. Acest produs este ideal pentru curatarea eficienta si fara efort a suprafetelor moderne, in special a celor cu grasimi persistente.

Cu ce se curata mobila din pal sau mdf fara efort, fara urme? Raspunul este Multimass, cea mai buna solutie de a curata mobila din pal sau mdf cu proprietati antistatice.

Mod de utilizare Detergent curatare mobila:

Produsul se pulverizeaza pe suprafata ce urmeaza a fi curatata, apoi se sterge cu o carpa uscata si curata. Pentru curatarea sticlelor si oglinzilor, suprafata se sterge cu o alta carpa uscata si curata.

Tara de origine : Spania

Producator: Induquim
Trimite mesaj
Din Gura in Gura