Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Curatenie ca un profesionist

Membru Bizoo de 1 an.
4.43
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Solutie curatare mobila, Multimass Evo, 1 l

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2699 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Ce este Multimass Evo, solutie curatare mobila?

Noul nostru produs Solutie Curatare Mobila Multimass Evo este o solutie pentru curatarea mobilei special formulata pentru curatarea tuturor tipurilor de murdarie si grasime fara a necesita clatire. Lasa, in acelasi timp un miros placut si intens in incapere.

Aceasta solutie contine componente volatile care nu lasa niciun reziduu pe suprafata curatata. Este recomandata pentru curatare mobila din pal,curatare mobila din mdf, plastic, sticla, oglinzi, exteriorul hotei de bucatarie, blaturi de bucatarie, televizoare, mese, ecrane de computer si multe altele.

Aceasta solutie de curatare profesionala este ideala pentru toate tipurile de suprafete moderne.

Formularea unica a acestui produs contine bioalcool si solventi care impreuna dizolva murdaria si grasimea. Impiedica astfel redepozitionarea prafului si altor particule pe suprafata. Adaugarea de tenside ajuta la dizolvarea grasimilor din porii suprafetei curatate.

Acest detergent de mobila are, de asemenea, pH echilibrat, cu o gama de 8,5-10,5, facandu-l sigur pentru toate tipurile de suprafete moderne. Si cu parfumul sau placut de flori de cires, lasa in urma un miros placut si intens in incapere.

Indiferent daca curatati bucataria, biroul sau orice alt spatiu, noul nostru produs de curatare este solutia perfecta pentru toate nevoile de curatare. Deci, de ce sa nu il incercati astazi si sa vedeti singuri cat de usor si eficient poate fi? Este solutia ideala pentru a mentine mobila curata si noua.

Daca vrei sa iti curati si tu mobila ca un profesionist incearca Multimass Evo, solutia care curata mobila eficient si fara efort!

Cumpara acum Solutie Curatare Mobila, Multimass Evo la un pret foarte avantajos!

Mod de utilizare:

Este usor de folosit - trebuie doar sa pulverizati produsul pe suprafata care trebuie curatata si sa folositi o carpa uscata si curata. Pentru a curata oglinzi si sticla, trebuie utilizata o alta carpa uscata si curata pentru a evita aparitia petelor.

Tara de origine : Spania

Producator: Induquim
Trimite mesaj
Din Gura in Gura