Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Curatenie ca un profesionist

Membru Bizoo de 1 an.
4.43
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Solutie curatare ciment adeziv rugina, I-516R Fade, 5 L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

18999 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Solutie Curatare Ciment Adeziv Rugina,I-516R Fade este un detergent puternic pentru curatarea diverselor suprafete, inclusiv matrite decorative, cife de beton, betoniere, scule, panouri decorative 3D, resturi de ipsos, resturi de ciment, rugina, adeziv, pardoseli, gresie, faianta si resturi de ciment de pe gresie si faianta. Acest produs este formulat pentru a indeparta eficient toate tipurile de murdarie, fiind ideal pentru curatarea suprafetelor de constructii si industriale.

I-516R Fade este o solutie puternica si concentrata. Este important sa fie utilizat cu grija si sa se respecte instructiunile de utilizare.

Produsul de curatare I-516R Fade este o alegere excelenta pentru curatarea suprafetelor de constructii si industriale, fiind puternic, eficient si usor de utilizat. Cu I-516R Fade, curatarea resturilor de ciment, ipsos, rugina sau adeziv este acum mai usoara ca niciodata.

Clean profi va pune la dispozitie o gama larga de solutii de curatare profesionale special concepute pentru curatenia dupa constructor.

Solutie Curatare Ciment Adeziv Rugina, I-516R Fade contine agenti puternici de curatare care dizolva rapid murdaria si resturile de materiale de constructie, inclusiv ipsos, ciment si adeziv. I-516R Fade este, de asemenea, eficient in indepartarea ruginei de pe metale si curatarea panourilor decorative 3D si a matritelor decorative.

Acest produs de curatare nu lasa urme sau pete dupa utilizare si este usor de utilizat.

Este o solutie profesionala foarte puternica special conceputa pentru curatarea resturilor de chit de rosturi, ciment, beton, ipsos, rugina, calcar.

Poate fi folosit si pentru curatarea tencuielii decorative de pe fatada cladirilor supuse factorilor de mediu.

Este solutia perfecta pentru curatarea chitului de rosturi de pe tamplaria pvc rezultata in urma renovarii bailor si nu numai.

I-516R Fade are o putere mare de dizolvare a cimentului, rezidurilor de beton, mortar si ipsos. Indeparteaza calcarul si rezidurile de oxid.

Contine agenti tensioactivi ce faciliteaza indepartarea produsului cu apa si usureaza accesul in porii suprafetei.

Mod de utilizare:

Se dilueaza 1l la 5l de apa in functie de tipul de murdarie.

Produsul se poate utiliza nediluat daca gradul de reziduri este ridicat

Contine inhibitori de coroziune care previn formarea ulterioara a oxidului.

Mod de utilizare:

Se aplica dilutia rezultata, se lasa produsul sa actioneze apoi se clateste cu apa.

Tara de origine : Spania

Producator: Induquim Atentie!

Inainte de utilizare, este recomandat sa se testeze produsul pe o zona mica pentru a se asigura ca nu va deteriora suprafata

A nu se folosi pe marmura sau travertin.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura