Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Curatenie ca un profesionist

Membru Bizoo de 1 an.
4.43
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Solutie de curatare lipici, adeziv, var lavabil, Gum, 650 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

7499 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Solutie Curatare Lipici, Adeziv, Var Lavabil, Gum, cu un volum de 650 ml, este produsul ideal pentru a curata resturile de benzi adezive, etichete si urmele acestora, precum si urmele de adezivi, ceara, silicon, cauciuc, grasimi, rasini, smoala, bitum de pe carorserie masini fara sa afecteze vopseaua si multe alte pete. Acesta este un produs puternic si eficient in indepartarea petelor dificile si a resturilor de adezivi.

Gum A-438 este un produs unic si inovator, compus din solventi naturali obtinuti din extracte citrice. Este solutia perfecta pentru curatarea lipiciului rezultat in urma indepartarii benzilor adezive folosite la protectia ramelor geamurilor, usilor, manerelor, dupa finalizarea renovarilor si in curatenia dupa constructor.

Solutie Curatare Lipici, Adeziv, Var Lavabil, Gum, 650ML, indeparteaza cu usurinta resturile de vopsea lavabila de pe tamplaria ferestrelor sau usilor,fara sa afecteze suprafata.

Gum A-438 indeparteaza cu succes lipiciul ramas in urma dezlipirii etichetelor, stickerelor, colantarilor, autocolantelor si a oricarui tip de lipici de pe orice suprafata.

Elimina cu succes lipiciul ramas in urma decolantarii bannerelor publicitare de pe masini fara sa afecteze sau sa matuiasca vopseaua de pe acestea.

GumA- 438,fiind un produs professional concentrat poate fi aplicat ca atare sau diluat cu apa in proportie de 50:50( la 50 ml apa- 50 ml produs) in functie de grosimea stratului de lipici. Dupa operatia de curatare, clatiti cu o laveta umeda.

Gum A-438 are un randament foarte mare dizolvand lipiciul spre deosebire de alte produse care doar il inmoaie si il intind. Are un miros placut de citrice, ceea ce il face perfect pentru utlizarea atat in interiorul cat si in exteriorul spatiilor.

Nu afecteaza suprafata, nu matuieste, are un miros placut de citrice.

Daca vrei sa cureti lipiciul, adezivul, varul lavabil,etichete, resturile adezive rezulate in urma colantarii incearca Solutie Curatare Lipici, Adeziv, Var Lavabil, Gum, detergentul profesional care curata eficient si fara efort!

Cumpara acum Solutie Curatare Lipici, Adeziv, Var Lavabil, Gum la un pret foarte avantajos pe www.cleanprofi.ro!

Acest produs puternic de curatare este ideal pentru utilizare in gospodarie sau la locul de munca. Formula sa puternica permite curatarea rapida si usoara a suprafetelor murdare. Datorita puterii sale de curatare si eficacitatii in indepartarea petelor, Gum-A 438 este solutia perfecta pentru orice problema de curatare.

Mod de utilizare

Se pulverizeaza produsul pe suprafata ce necesita curatare
Se lasa sa actioneze 1 minut
Se pulverizeaza apa pentru a activa compusii
Se sterge cu o laveta umeda

In cazul suprafetelor mici se poate aplica direct cu laveta umezita cu produsul Gum A-438

Tara de origine : Spania

Producator: Induquim
Trimite mesaj
Din Gura in Gura