Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Curatenie ca un profesionist

Membru Bizoo de 1 an.
4.43
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Solutie curatare suprafete ceramice dupa montaj, ciment, 5l

0 stars: 0.00 din 0 pareri

14299 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Solutie Curatare Suprafete Ceramice Dupa Montaj, Ciment pentru curatare gresie, faianta, caramida aparenta, piatra decorativa si a suprafetelor ceramice dupa renovare!

Solutie Curatare Suprafete Ceramice Dupa Montaj, Ciment este un produs profesional special conceput pentru curatarea eficienta a resturilor de ciment, ipsos si a diferitelor tipuri de materiale de constructie pe baza de ipsos sau ciment, inclusiv tencuieli, glet, mortar, adezivi, si altele. Aceasta solutie este esentiala pentru curatenia dupa lucrarile de constructie si renovare, asigurand o eliminare completa a reziduurilor nedorite.

Putere de Curatare Fara Afectarea Suprafetelor Ceramice

Cu o putere mare de curatare, Solutie Curatare Suprafete Ceramice Dupa Montaj, Ciment este ideala pentru utilizarea pe suprafete ceramice, eliminand reziduurile de ciment, ipsos si alte impuritati fara a afecta integritatea sau aspectul acestora. Indiferent de tipul de suprafata ceramica, acest produs ofera rezultate remarcabile.

Eliminare Eficace a Ruginei si Calcarului

Pe langa curatarea resturilor de ciment si ipsos, acest produs este eficient si in indepartarea ruginei si a depunerilor de calcar. Asigura o eliminare completa a acestor impuritati, restabilind aspectul initial al suprafetelor.

Eliminare Prafului de Glet Fara Revenire Ulterioara

Solutie Curatare Suprafete Ceramice Dupa Montaj, Ciment este extrem de eficienta in eliminarea prafului de glet rezultat in urma slefuirii acestuia de pe suprafete. Cu o singura aplicare, acesta asigura o curatenie impecabila, fara a fi necesara o revenire ulterioara pentru indepartarea reziduurilor.

Mod de Utilizare Simplu si Versatil

Dilutia acestui produs variaza in functie de gradul de reziduri de pe suprafata. Poate fi diluat in proportii diferite, incepand de la 1 litru de produs la 5 litri de apa, pana la folosirea nediluata a produsului. Modul de utilizare este simplu: se aplica produsul diluat sau nediluat cu un mop, se lasa sa actioneze, apoi se clateste cu apa.

Atentie la Compatibilitate si Recomandari

Fiind un produs profesional, se recomanda probarea compatibilitatii cu suprafata de curatat intr-un colt mai putin vizibil inainte de utilizare. De asemenea, este important sa nu se utilizeze pe marmura sau travertin.

Solutia Profesionala pentru Curatarea Resturilor de Ciment, Ipsos si Alte Materiale de Constructie este partenerul perfect pentru curatenia dupa constructor. Cu puterea sa de curatare si versatilitatea sa, acest produs este indispensabil pentru a asigura o curatenie impecabila a suprafetelor ceramice, gresiei, faiantei, chiturilor de rosturi, si a altor materiale de constructie.

Tara de origine : Spania

Producator: Induquim
Trimite mesaj
Din Gura in Gura