Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Curatenie ca un profesionist

Membru Bizoo de 1 an.
4.43
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Solutie polish inox si suprafete cromate, Steel Brill, 5 L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

24999 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Cum se curata si se protejeaza suprafetele din inox usor si fara urme? Solutie Polish Inox Si Suprafete Cromate Steel Brill este o solutie profesionala de polish pentru inox, creata special pentru a proteja si mentine stralucirea inoxidabilului fara a lasa urme sau pete. Aceasta solutie de inalta calitate poate fi utilizata intr-o varietate de aplicatii, inclusiv pentru curatarea aragazelor din inox, a lifturilor, a ascensoarelor, a chiuvetelor si chiar si a frigiderelor din inox.

Cu Steel Brill, curatarea inoxidabilului nu a fost niciodata mai usoara si mai eficienta. Datorita formulei sale avansate, solutia elimina eficient petele si urmele. Lasa suprafata inoxului impecabil de curata si stralucitoare. In plus, solutia ofera o protectie durabila impotriva degradarii si pateaza inoxidabilul, mentinandu-l intr-o stare perfecta.

Solutia profesionala pentru inox Steel Brill este ideala pentru utilizarea in diverse domenii, inclusiv pentru industria alimentara, in spitale si cladiri cu trafic intens. Aceasta poate fi utilizata pentru a curata si proteja suprafetele de inox, inclusiv pentru curatarea in profunzime a aragazelor din inox si a altor aparate de bucatarie.

Datorita faptului ca solutia este usor de utilizat si nu lasa urme sau pete, Solutie Polish Inox Si Suprafete Cromate Steel Brill este preferat de catre proprietarii de cladiri comerciale si industriale, precum si de catre proprietarii de locuinte particulare. Este o solutie inovatoare, care ofera o curatare perfecta si o protectie impotriva petelor si a urmelor inestetice, fara a fi necesara utilizarea altor produse complementare.
Comanda acum Solutie Polish Inox Si Suprafete Cromate, Steel Brill la un pret avantajos cu 30% discount.

Cu Steel Brill, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la cum sa curatati inoxul. Aceasta solutie de polish pentru inox este suficienta pentru a va asigura ca suprafetele din inox din bucataria dumneavoastra, lifturile, ascensoarele, chiuvetele si frigiderele sunt perfect curate si stralucitoare. In plus, puteti fi siguri ca nu vor ramane urme sau pete dupa utilizarea acestei solutii inovatoare.

Are proprietati antistatice astfel incat murdaria, praful, grasimea si alte impuritati se vor depune mai greu.

Nu se foloseste pe suprafetele murdare. Steel brill este pasul final al curatarii. In cazul in care suprafata ce se doreste a fi lustruita prezinte urme de grasime sau resturi organice ( de exemplu hote sau obiecte din bucatarii) recomandam degresarea cu Orange PowerOrange Power Degresant Grasimi, 5LOrange Power Degresant Grasimi, 1L.

Daca suprafata ce se doreste a fi lustruita prezinta urme de murdarie, praf (lifturi, frigidere, obiecte cromate, din aluminiu) se recomanda utilizarea produsului profesional BlueBlue Degresant Si Dezinfectant
Universal , 1L.

Mod de utilizare: Se pulverizeaza pe suprafata curatata si se lustruieste cu o laveta uscata de preferinta din microfibra.
Este un produs lichid de culoare albastru, cu o densitate de 0,770-0,790 Kg/l.
Contine lacuri ce confera suprafetei un tratament si o stralucire naturala.
Tara de origine : Spania
Producator: Induquim
Trimite mesaj
Din Gura in Gura