Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Curatenie ca un profesionist

Membru Bizoo de 1 an.
4.43
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Neutralizator curatare plite grill la cald, Neugrill, 1 l

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2399 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Neutralizator Curatare Plite Grill La Cald NeuGrill este o solutie profesionala de neutralizare pentru curatarea plitelor grill la cald. Este special conceputa pentru a oferi restaurantele si alte locatii HoReCa o solutie eficienta si sigura pentru curatarea gratarului lor.

Aceasta solutie puternica este un neutralizator Horeca care indeparteaza rapid si eficient depunerile de grasime, carbon si alte murdarii de pe plitele grill la cald. Nu deterioreaza suprafata si nu lasa urme.

Folosind acestui produs impreuna cu Dh Grill, proprietarii de restaurante pot mentine plitele grill la cald in conditii perfecte de igiena, asigurand astfel siguranta alimentelor si un mediu de lucru curat si sigur pentru angajati.

Neutralizator Curatare Plite Grill La Cald NeuGrill are o formula special conceputa pentru a neutraliza mirosurile si a lasa suprafetele stralucitoare si curate. Este usor de utilizat si nu necesita echipament special de protectie. Astfel curatarea plitelor grill la cald devine o sarcina simpla si rapida.

Aceasta solutie profesionala de curatare este perfecta pentru toate tipurile de plite grill la cald, inclusiv cele utilizate in bucatariile comerciale, restaurante, cantine si alte locatii HoReCa.

NeuGrill este o solutie sigura si eficienta de curatare, care respecta cele mai inalte standarde de igiena si siguranta alimentara. Este un produs esential pentru orice proprietar de restaurant care doreste sa asigure o igiena perfecta a plitelor grill la cald si un mediu de lucru sigur si curat pentru angajati.

In concluzie, NeuGrill este o solutie profesionala de curatare a plitelor grill la cald. Ofera proprietarilor de restaurante si altor locatii HoReCa un mod eficient, sigur si usor de a mentine plitele in conditii perfecte de igiena si siguranta. Cu aceasta solutie puternica de neutralizare, proprietarii de restaurante pot fi siguri ca plitele lor grill la cald sunt curate, stralucitoare si sigure pentru utilizare.

Mod de utilizare:

Se aplica produsul pe plita sau gratar, dupa curatarea in prealabil cu DH GrillDh Grill Solutie Profesionala Pentru Curatarea Plitelor Grill Si A Gratarelor, 5LDh Grill Solutie Profesionala Pentru Curatarea Plitelor Grill Si A Gratarelor, 1L si se uniformizeaza cu o laveta, dupa care se clateste cu apa. Se utilizeaza pe suprafata fierbinte.

Tara de origine : Spania

Producator: Induquim
Trimite mesaj
Din Gura in Gura