Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Curatenie ca un profesionist

Membru Bizoo de 1 an.
4.43
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Piatra pentru curatat ustensile, echipamente bucatarie

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1399 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Ce este ? Piatra pentru curatarea ustensilelor, echipamentelor din bucatarie este special conceputa pentru a curata si a indeparta cea mai incapatanata murdarie si grasime cu o putere exceptionala! Este instrumentul perfect pentru curatarea cea mai usoara si eficienta a tigailor, tavilor de cuptor, vaselor de fiert, cuptoarelor si a arzatoarelor, plitelor profesionale. Dublu efect Piatra de curatare  este formata din doua materiale diferite pentru a realiza o dubla actiune: una indeparteaza murdaria grea, grasimile arse si cea verde lustruieste si  realizeaza un polish.

Ecologica si non-toxica Piatra pentru curatare este realizata din material reciclate. Nu contine substante chimice si nu contine componente periculoase sau toxice. Din acest motiv, este complet non-toxica, non-alergenica si fara miros. Aceste proprietati o fac instrumentul perfect pentru curatarea suprafetei de gatit. Fara bacterii Piatra de curatare a ustensilelor din bucatarie este bacteriostatica.

Nici o bacterie nu poate supravietui pe suprafata sa. Din acest motiv este un instrument igienic, perfect pentru curatarea suprafetelor de gatit . A nu se folosi pe geamuri, sticla, oglinda sau plastic!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura