Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Curatenie ca un profesionist

Membru Bizoo de 1 an.
4.43
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Degresant universal pentru grasimi Orange Power, 1L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2999 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Degresant universal pentru curatarea grasimii din bucatarie de la CleanProfi este un produs de curatare profesional.

Acest degresant universal este un detergent profesional cu un puternic efect de degresare si curatare a petelor de grasime de pe suprafetele din bucatarie. Curata si degreseaza mobila de bucatarie, aparatele electrocasnice, placile de gatit si alte suprafete din bucatarie. Formula sa puternica poate curata rapid si eficient grasimile, iar utilizarea sa poate ajuta la mentinerea igienei in bucatarie si in intreaga casa.

Orange Power face parte din gama de produse de curatenie profesionale oferite de firma de curatenie CleanProfi. Este o solutie puternica de curatare a grasimilor care poate fi folosita in bucatarii dar si in alte zone ale casei sau spatiilor comerciale, cum ar fi restaurante sau hoteluri.

Degresantul universal Orange Power poate fi folosit pentru curatarea diferitelor suprafete: inox, email, faianta, gresie, plastic, sticla, aluminiu, filtre pentru hota ,atat casnice cat si profesionale, fripteuze, mobila de bucatarie, lemn si orice suprafata sensibila la produse alcaline. Actioneaza cu succes chiar si pentru a indeparta petele de grasime de pe haine.

Pe langa efectul sau puternic de curatare, acest degresant universal este, de asemenea, un produs de curatare profesionala sigur de utilizat.Este fabricat din ingrediente de inalta calitate care sunt sigure pentru suprafete. Acest produs de curatare vine intr-un recipient usor de folosit si de depozitat, iar aroma sa placuta poate fi un plus pentru utilizarea sa in curatarea camerelor si a mobilei din casa.

Daca vrei sa iti curati si tu bucataria ca un profesionist incearca Orange power, degresantul care curata grasimea eficient si fara efort!

Cumpara acum Orange power degresant universal grasimi la un pret foarte avantajos!

Modul de utlilizare al degresantului universal pentru curatarea grasimilor:

Se pulverizeaza produsul degresant, se lasa pana la cateva minute sa actioneze in functie de gradul de murdarie. Se freaca cu un burete si apoi se clateste cu o laveta umeda. La final pentru a obtine stralucire se sterge cu o laveta uscata sau cu servetel.

Tara de origine : Spania

Producator: Induquim

In concluzie, degresantul universal pentru curatarea grasimilor de la CleanProfi este o solutie puternica si sigura de curatare a grasimilor, parte din gama de produse de curatenie profesionale oferite de firma de curatenie CleanProfi. Este un detergent profesional eficient, care poate fi utilizat pentru curatarea mobilierului si a altor suprafete din bucatarie, dar si pentru curatarea camerelor si pentru odorizarea acestora.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura