Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Curatenie ca un profesionist

Membru Bizoo de 1 an.
4.43
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Degresant cuptor Thunder, 5L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

17299 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Ce este Degresant Cuptor Thunder? Degresant Cuptor Thunder pentru curatarea cuptorului si curatarea grasimii arse este un produs profesional pentru curatarea cuptoarelor special conceput pentru indepartarea grasimilor arse.

Thunder este un produs de curatare alcalin cu o putere mare de indepartare si saponificare a tuturor tipurilor de grasimi. Incorporeaza surfactanti ce au o putere mare de hidratare astfel incat produsul indeparteaza cu usurinta grasimea fara nici un efort.

Contine inhibitori speciali de coroziune ceea ce permite protejarea suprafetelor.

Thunder este un produs de curatare a cuptoarelor ce trebuie aplicat dupa o incalzire a cuptorului la o temperatura maxima de 70 de grade. Contine componente neinflamabile.

Are o concentratie ridicata ce asigura performante de curatare excelente.

Contine agenti tensioactivi ce ajuta la eliminarea grasimilor prin dizolvarea lor.

Daca vrei sa iti cureti si tu cuptorul sau grasimea arsa ca un profesionist incearca Degresant Cuptor Thunder, produsul profsional care

curata murdaria eficient si fara efort!

Cumpara acum Degresant Cuptor Thunder, 5 L la un pret foarte avantajos!

Mod de utilizare:

Se aplica produsul prin pulverizare in cuptorul incalzit la maxim 70 de grade, se lasa sa actioneze apoi se freaca cu un burete si se clateste cu apa din abundenta ( se poate folosi un pulverizator cu apa pentru clatire). La final se sterge cu un servetel sau cu o carpa uscata.

Tara de origine : Spania

Producator: Induquim

Este important de mentionat ca Thunder Produs Profesional pentru Curatarea Cuptoarelor este un produs alcalin puternic. Ppoate provoca iritatii la nivelul pielii si ochilor. De aceea, este recomandat sa se utilizeze manusi de protectie si ochelari de protectie in timpul utilizarii. De asemenea, produsul trebuie sa fie depozitat intr-un loc uscat si racoros, ferit de lumina directa a soarelui.

In concluzie, Thunder Produs Profesional pentru Curatarea Cuptoarelor este un produs eficient si sigur de utilizat. Este pecial conceput pentru a indeparta grasimile arse si murdaria din cuptoarele din unitatile de alimentatie publica, dar si din gospodarii. Este fabricat de o companie de renume din Spania si este disponibil la un pret avantajos. Recomandam cu caldura utilizarea acestui produs pentru a asigura curatarea si igienizarea cuptorului dumneavoastra in cel mai eficient mod posibil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura