Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Curatenie ca un profesionist

Membru Bizoo de 1 an.
4.43
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Degresant curatare plita grill la cald, DH Grill, 5 litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

26199 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Degresant curatare plita grill la cald  la 200 grade celsius! Curatare Plita Grill La Cald DH Grill este un produs profesional de curatare, care se remarca prin performantele sale. Are o putere de curatare foarte mare. DH Grill este special conceput pentru a curata plitele grill si gratarele profesionale sau casnice la temperaturi foarte inalte de 150-200 de grade Celsius in timpul utilizarii acestora.

Datorita proprietatilor sale, DH Grill Curatare Plita Grill La Cald vine in sprijinul industriei Horeca si nu numai. Acest produs se poate utiliza pe suprafata fierbinte a plitelor sau a gratarelor. Reduce semnificativ timpul de asteptare pentru racirea si apoi curatarea plitelor profesionale. Cu DH Grill, curatarea unei plite grill se face in maxim 4 minute. Este unul dintre cele mai rapide si eficiente produse de curatare a plitelor grill profesionale de pe piata.

Un alt avantaj major al DH Grill este faptul ca poate fi folosit la curatarea suprafetelor gratarelor si plitelor atunci cand se doreste schimbarea diferitelor tipuri de carne. Fara ca aromele, mirosul si gustul acestora sa se combine intre ele. Acest lucru inseamna ca se poate gati peste si apoi carne fara ca mirosurile si aromele sa se interpatrunda. Ffara a fi necesara racirea suprafetei.

Este disponibila si varianta Dh Grill Curatare Plita Grill La Cald la 1 L https://cleanprofi.ro/product/dh-grill-solutie-profesionala-pentru-curatarea-plitelor-grill-si-a-gratarelor-1l/

DH Grill elimina fara efort resturile de ulei ars, grasimi animale, vegetale si minerale. Este special conceput pentru a functiona chiar si pe resturile de murdarie arsa si incrustata. Produsul contine agenti tensioactivi ce ajuta la eliminarea grasimilor, actionand chiar si pe suprafetele poroase. De asemenea, are o concentratie ridicata ce asigura o performanta excelenta de curatare. Este un produs lichid cu un pH cuprins intre 11.5 si 13.5.
Mod de utlizare Dh Grill Curatare Plita Grill La Cald
Modul de utilizare al DH Grill este simplu si eficient. Se recomanda aplicarea produsului pe suprafete care ating o temperatura cuprinsa intre 150 si 200 de grade, lasandu-l sa actioneze cateva secunde.

Daca este nevoie, se poate utiliza o piatra speciala pentru plite https://cleanprofi.ro/product/piatra-pentru-curatarerea-plitei/ sau grill https://cleanprofi.ro/product/piatra-pentru-curatatre-grill-gratar/ sau o spatula pentru a elimina resturile de murdarie.

Resturile de grasime arsa si murdarie rezultata in urma curatarii se directioneaza spre orificiul de colectare a plitei sau grilului, apoi se clateste cu apa si se sterge cu o laveta umeda.

Urmatorul pas este aplicarea neutralizatorului NeugrillNeuGrill Solutie Profesionala Pentru Neutralizare,1 L dupa care se clateste din nou.

Tara de origine : Spania

Producator: Induquim

DH Grill contine inhibitori de coroziune ceea ce previne coroziunea suprafetelor curatate. Produsul nu este inflamabil, astfel ca poate fi utilizat in siguranta la temperaturi ridicate.

In concluzie, DH Grill Curatare Plita Grill La Cald dupa care se clateste din nou. Este un degresant de curatare a plitelor grill, recomandat atat pentru industria Horeca, cat si pentru uz casnic.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura