Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Curatenie ca un profesionist

Membru Bizoo de 1 an.
4.43
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Solutie degresant curatare grasimi, FS Degresant General

0 stars: 0.00 din 0 pareri

7899 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Solutie Degresant Curatare Grasimi, FS Degresant General- Puterea Uluitoare a Curatarii Grasimii

Solutie Degresant Curatare Grasimi, FS Degresant General este produsul perfect pentru dvs daca sunteti in cautarea unei solutii eficiente pentru eliminarea grasimii incrustate de pe diverse suprafete.

Este mai mult decat un simplu detergent de curatare a grasimii; este o solutie puternica si versatila, ideala pentru a face fata chiar si celor mai dificile probleme de grasime. Cu un design inovator care asigura siguranta si usurinta de manipulare, acest produs va ofera tot ce aveti nevoie pentru a va bucura de suprafete stralucitoare si fara urme de grasime.

Caracteristici esentiale ale Degresantului, FS Degresant General:  Siguranta Primordiala: Produsul vine echipat cu un capac sigilat si o garnitura interioara pentru a va asigura ca este protejat in timpul transportului si manipularii. Siguranta dvs. este o prioritate.

Putere De Necontestat: Solutie Degresant Curatare Grasimi, FS Degresant General este o solutie alcalina cu o putere impresionanta de eliminare a grasimii. Cu abilitatea sa de a saponifica si distruge eficient toate tipurile de grasime, acest produs se dovedeste a fi un aliat de incredere in lupta impotriva murdariei.

Tehnologia de Ultima Generatie: Cu tensioactivi si solventi special formulati, aceasta solutie maximizeaza eficienta procesului de curatare, ridicand grasimea chiar si atunci cand este incrustata adanc in suprafete.

Cum se utilizeaza detergentul pentru curatarea grasimii?

Utilizarea acestui produs este simpla si eficienta. Aplicati Solutie Degresant Curatare Grasimi, FS Degresant General pe suprafata pe care doriti sa o curatati si lasati-l sa actioneze. Grasimea se va dizolva in timpul acestei actiuni. Apoi, pur si simplu stergeti suprafata cu un servetel sau un prosop. Nu este necesar sa clatiti, ceea ce face procesul de curatare mult mai rapid si mai usor.

Cu ce suprafete poate fi folosit? Un alt avantaj al degresantului FS este ca poate fi utilizat pe o varietate larga de suprafete, de la blatul de bucatarie pana la masinile de lucru industriale. Cu o formula special conceputa pentru a nu afecta suprafetele, puteti folosi cu incredere acest produs fara a va face griji cu privire la deteriorarea acestora.

Comanda acum FS Degresant General, la un pret avantajos!

Solutie Degresant Curatare Grasimi, FS Degresant General este raspunsul la toate problemele dvs. de curatare a grasimii. Cu puterea sa de necontestat si usurinta de utilizare, acest produs va permite sa obtineti rezultate uluitoare fara a depune eforturi suplimentare. Investiti intr-o solutie de curatare care face diferenta si transforma orice suprafata intr-o bucurie de curatat. Alegeti Solutie Degresant Curatare Grasimi, FS Degresant General si obtineti stralucirea fara urme de grasime pe care o meritati!

Tara de origine : Spania

Producator: Induquim
Trimite mesaj
Din Gura in Gura