Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Curatenie ca un profesionist

Membru Bizoo de 1 an.
4.43
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Solutie curatare camere frigorifice congelatoare, IA-761

0 stars: 0.00 din 0 pareri

18799 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Solutie curatare camere frigorifice congelatoare Ia-761 este o solutie de curatare profesionala special conceputa pentru curatarea camerelor frigorifice si a congelatoarelor la temperaturi foarte scazute.

Nu este necesara decongelarea lor in prealabil. Este un produs eficient care poate fi utilizat pentru curatarea peretilor, usilor si podelelor din camerele frigorifice.

Oferind o solutie rapida si eficienta de curatare, acest produs pentru curatarea camerelor frigorifice, a congelatoarelor este gata de utilizare.

Poate fi aplicat prin pulverizare manuala sau cu ajutorul unui pulverizator profesional. Este un produs concentrat cu o putere excelenta de curatare.

Elimina urmele de murdarie, inclusiv urmele de grasime organica si orice alt tip de murdarie. In plus, acesta este capabil sa penetreze si sa elimine cele mai grele murdarii, datorita agentilor de umectare.

Solutie Curatare Camere Frigorifice Congelatoare IA-761 este compatibil cu aspiratoarele umede si poate fi utilizat pentru a curata si elimina mirosurile neplacute din camerele frigorifice.

Datorita compusilor sai IA-761, curata eficient si usor, eliminand toate urmele de murdarie, fara a fi necesara decongelarea prealabila a camerei frigorifice sau a congelatorului.

Ia-761 face parte din categoria detergentilor speciali. Este recomandat de asemenea activitatilor din industria horeca.

Comanda acum Solutie Curatare Camere Frigorifice Congelatoare , IA-761 la un pret avantajos cu 30% discount! Aceasta solutie de curatare este un produs profesional, care este gata de utilizare. Poate fi folosita pentru a spala si curata camerele frigorifice si congelatoarele, oferind un mediu curat si igienic.

In plus, acest produs nu numai ca curata eficient, dar elimina si mirosurile neplacute, astfel incat camerele frigorifice si congelatoarele raman proaspete si curate.

In concluzie, Solutie Curatare Camere Frigorifice Congelatoare este un produs eficient si usor de utilizat, care poate fi aplicat fara a fi necesara decongelarea prealabila. Este un produs concentrat. Ofera o putere excelenta de curatare, eliminand urmele de murdarie si mirosurile neplacute, pentru a crea un mediu curat si igienic.

Mod de utilizare Este un produs gata de utilizare, se aplica nedilulat prin pulverizare manuala sau cu pulverizator profesional.

Tara de origine : Spania Producator: Induquim
Trimite mesaj
Din Gura in Gura