Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Curatenie ca un profesionist

Membru Bizoo de 1 an.
4.43
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Solutie curatare pardoseli foarte murdare, Floormaq Ac, 5L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

17799 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Pentru a curata podelele foarte murdare, Solutie Curatare Pardoseli Foarte Murdare, Floormaq Ac de la Induquim este solutia perfecta. Acest produs de curatare puternic si eficient este special conceput pentru a elimina murdaria persistenta si depunerile de calcar de pe suprafete de pardoseli din gresie, faianta, piatra naturala, granit si chiar gresie poroasa sau imitand piatra naturala, gresia din exterior. Cum se spala podeaua foarte murdara?

Pentru a curata gresia, faianta si piatra naturala foarte murdare, trebuie sa diluati detergentul conform instructiunilor de pe eticheta si sa aplicati solutia pe suprafata de curatat. Lasati solutia sa actioneze timp de cateva minute si apoi utilizati o perie sau o carpa pentru a curata suprafata. Clatiti bine cu apa curata pentru a elimina orice urma de detergent si murdarie.

Daca aveti nevoie sa curatati rosturile, depunerile de calcar sau muschii de pe gresie, aplicati detergentul diluat direct pe suprafata afectata si lasati sa actioneze timp de cateva minute. Utilizati o perie de rosturi sau o perie mica pentru a curata si a indeparta depunerile. Clatiti bine cu apa curata.

Produsul este eficient si in curatarea gresiei poroase si a celei care imita piatra naturala.

Daca vrei sa iti cureti si tu podelele foarte murdare incearca Floormaq Ac, detergentul de pardoseli care curata murdaria si calcarul eficient si fara efort!

Cumpara acum Solutie Curatare Pardoseli Foarte Murdare, Floormaq Ac la un pret foarte avantajos!

Inainte de a utiliza detergentul pe suprafetele delicate sau neobisnuite, este recomandat sa faceti un test preliminar pentru a evita eventualele daune sau decolorari.

Floormaq AC este solutia perfecta pentru a curata si a revigora suprafetele de gresie imbatranite. Detergentul elimina murdaria si restabileste aspectul stralucitor al pardoselilor.

In plus, Induquim ofera si solutii special concepute pentru curatarea faiantei si a pietrei naturale. Aceste produse sunt eficiente si puternice, iar utilizarea lor regulata va mentine aspectul stralucitor al suprafetelor curate.

Mod de utilizare: Solutie Curatare Pardoseli Foarte Murdare, Floormaq Ac poate fi utilizat manual sau cu echipamente.

Atunci cand este utilizat manual se dilueaza 250 ml produs la 1 l de apa.

Pentru utilizarea cu masini se va folosi dilutia in proportie de 1 la 20 adica 1 l de produs la 20 de L de apa.

In concluzie, solutia de curatare Floormaq AC este cel mai bun produs, eficient si puternic pentru curatarea si intretinerea pardoselilor si suprafetelor similare. Aceste produse elimina murdaria persistenta si depunerile de calcar, curata rosturile si revigoreaza suprafetele imbatranite.

Tara de origine : Spania

Producator: Induquim
Trimite mesaj
Din Gura in Gura