Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Curatenie ca un profesionist

Membru Bizoo de 1 an.
4.43
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Solutie lustruire pardoseli si captare praf, Mopass, 5 L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

24799 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Solutie Lustruire Pardoseli Si Captare Praf, Mopass, este un produs de curatare inovator creat pentru a satisface nevoile de curatare si intretinere a pardoselilor si deck-urilor, oferind o solutie eficienta pentru a scapa de praf si pentru a curata rapid si usor suprafetele. Aceasta solutie de curatare este ideala pentru utilizarea in case, birouri, magazine, spatii publice, si orice loc in care se doreste o curatare eficienta si rapida a suprafetelor.

Daca esti in cautarea unei solutii eficiente pentru curatarea si intretinerea pardoselilor, atunci Solutie Lustruire Pardoseli Si Captare Praf, Mopass este alegerea ideala. Aceasta solutie este special creata pentru a ajuta la curatarea si lustruirea pardoselilor, capturand praf si murdaria pentru a oferi o curatare rapida si usoara. Solutia de curatare este usor de utilizat si poate fi folosita pe orice suprafata, de la parchet si gresie, la linoleum si marmura.

Una dintre cele mai importante caracteristici ale Mopass este capacitatea sa de a capta praf si murdaria, ajutand astfel la mentinerea suprafetelor curate si stralucitoare. Aceasta solutie antipraf este ideala pentru persoanele care doresc sa scape de praf si murdaria care se acumuleaza in casa sau la birou. Prin utilizarea acestui spray antipraf, puteti fi siguri ca veti avea o casa curata si sanatoasa.

Cumpara acum Solutie Lustruire Pardoseli Si Captare Praf, Mopass, la un pret foarte avantajos!

In plus, Mopass ofera si o solutie eficienta pentru curatarea deck-urilor. Acesta poate fi utilizat pentru a curata si revitaliza deck-ul, oferindu-i astfel un aspect nou si proaspat. Daca doriti sa intretineti deck-ul si sa il mentineti in cea mai buna conditie, atunci Mopass este alegerea ideala.

Mopass este, de asemenea, foarte eficient in intretinerea si curatarea pardoselilor. Daca doriti sa va mentineti pardoseala curata si stralucitoare, atunci Mopass este solutia perfecta pentru dvs. Aceasta solutie de curatare este usor de utilizat si poate fi aplicata pe orice suprafata de pardoseala, oferind o curatare rapida si eficienta.

In concluzie, Mopass Solutie Profesionala pentru Curatarea Pardoselilor si a Deck-ului este o solutie eficienta si rapida pentru a scapa de praf si murdarie si pentru a

Are un parfum placut de portocale.

Tara de origine : Spania

Producator: Induquim

Mod de utilizare:

Solutia de curatare Mopass este usor de utilizat si ofera o curatare rapida si eficienta. . Dupa utilizare, suprafata va fi curata, stralucitoare si fara praf sau murdarie.

Se pulverizeaza de la o distanta de 15 cm pe un mop plat sau pe o laveta. Se aplica pe suprafata ce necesita curatare. Pentru a indeparta murdaria acumulata pe mop, acesta trebuie spalat cu apa fierbinte.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura