Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Curatenie ca un profesionist

Membru Bizoo de 1 an.
4.43
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Sapun lichid, DF Glyn, 5 L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

8799 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Sapun Lichid DF Glyn este un sapun lichid profesional ce ofera o ingrijire deosebita pentru maini.

Este un produs excelent pentru igiena personala. Are un pH neutru si substante protective ce protejeaza pielea impotriva iritatiilor, dermatitelor si deshidratarii. Cu o formula special conceputa pentru a hranii pielea, sapunul lichid DF Glyn este un produs ideal pentru utilizare zilnica.

Sapun lichid DF Glyn este realizat din ingrediente de cea mai buna calitate, fiind total biodegradabil si in acelasi timp avand un miros delicat si placut de flori de glicine. Ofera o senzatie de relaxare si de prospetime. Cu ajutorul sapunului lichid DF Glyn, igiena mainilor nu a mai fost niciodata atat de placuta si de reconfortanta.

Puteti comanda sapun din categoria speciala Sapun Lichid!

Datorita continutului de amine si betaine, sapun DF Glyn are o putere mare de curatare, indepartand rapid si eficient impuritatile de pe maini. In acelasi timp, sapunul lichid protejeaza pielea mainilor, lasand-o catifelata si hidratata, fara sa cauzeze uscarea sau iritarea acesteia. Cu continutul de glicerina, sapunul lichid DF Glyn hraneste pielea si o face sa fie cat mai sanatoasa si hidratata.

Sapunul lichid DF Glyn este disponibil in varianta de rezerva, fiind o solutie economica si practica pentru utilizarea in spatii publice sau in cadrul birourilor. Este, de asemenea, un produs ideal pentru utilizarea in industria alimentara sau in spitale, unde igiena este extrem de importanta.

Tara de origine : Spania

Producator: Induquim

In concluzie, sapunul lichid DF Glyn este cel mai bun sapun lichid de pe piata, oferind o igiena perfecta a mainilor si o hidratare optima a pielii. Cu o formula special conceputa, sapunul lichid DF Glyn este un produs de incredere pentru oricine isi doreste o igiena zilnica completa si o piele sanatoasa si hidratata.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura