Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Curatenie ca un profesionist

Membru Bizoo de 1 an.
4.43
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Detergent spumant degresant foarte concentrat, IA-745, 12 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

39999 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Bun Detergent spumant degresant foarte concentrat IA-745!

Detergent spumant degresant foarte concentrat IA-745 este un produs profesional eficient. Este special conceput pentru a dizolva si curata resturile dificile de grasimi animale si murdariile grele. Cu performante remarcabile, acest detergent reprezinta alegerea ideala pentru industria de procesare a carnii. Poate fi folosit cu succes in macelarii, carmangerii, abatoare, si alte medii din industria alimentara.

Formula sa de calitate contine ingrediente alcaline active, care confera o putere remarcabila de saponificare si indepartare a grasimilor si murdariilor incrustate. Astfel, detergentul se dovedeste a fi un aliat de incredere in lupta impotriva reziduurilor persistente, garantand o curatare eficienta si completa.

Comanda acum Detergent spumant degresant foarte concentratIA-745!

Aplicarea detergentului este simpla si rapida. Se realizata fie prin pulverizare, fie cu ajutorul unui pulverizator profesional. La contactul cu suprafetele, acesta formeaza o spuma densa si aderenta, care patrunde in profunzimea murdariei, indiferent de pozitia suprafetelor tratate, inclusiv pe cele verticale.

O caracteristica esentiala a acestui detergent este prezenta agentilor tensioactivi spumanti, care asigura o emulsie eficienta a grasimilor, rezultand intr-un randament puternic al procesului de curatare. Astfel, acesta este un instrument perfect pentru spalarea si degresarea ustensilelor folosite la transat in industriile alimentare, inclusiv restaurante, horeca, macelarii si altele.

Datorita componentelor umectante din compozitie, produsul patrunde cu usurinta in stratul de murdarie, facilitand procesul de indepartare si garantand o eficienta sporita in eliminarea reziduurilor grase.

Mod de utilizare:

Pentru a obtine cele mai bune rezultate, se recomanda diluarea detergentului in apa intr-un raport de 100 - 200 de ml la un litru de apa, in functie de gradul de murdarie ce urmeaza a fi curatat. Aceasta dilutie adaptabila permite ajustarea concentratiei in functie de nivelul de murdarie, asigurand totodata economia de produs.

In concluzie, acest detergent spumant degresat foarte puternic reprezinta alegerea ideala pentru industria alimentara si restaurante. Este o solutie de curatare eficienta si profesionala in curatarea grasimilor si murdariilor grele. Cu capacitatea sa de a forma o spuma aderenta si de a emulsifica depunerile grase, acest detergent cu spuma devine un partener indispensabil in mentinerea igienei si curateniei exemplare in mediile industriale solicitante.

Acest detergent spumant degresat foarte puternic nu se limiteaza doar la curatarea rezidurilor de carne si a echipamentelor din industria alimentara. Poate fi folosit si pentru curatarea tubulaturii hotei si a filtrelor hotei. In orice context, acest detergent reprezinta un aliat de incredere pentru a asigura igiena si curatenie exemplara, mentinand standardele ridicate ale industriei de procesare a carnii, restaurantele, horeca si alte medii similare.

Tara de origine : Spania

Producator: Induquim
Trimite mesaj
Din Gura in Gura