Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Curatenie ca un profesionist

Membru Bizoo de 1 an.
4.43
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Detergent pentru curatare si ingrijire marmura, Lavix Apple

0 stars: 0.00 din 0 pareri

15999 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Curatarea si Protejarea Marmurei cu Detergent Pentru Curatare Si Ingrijire Marmura, Lavix Apple Solutia pentru Stralucirea Durabila

Detergent Pentru Curatare Si Ingrijire Marmura, Lavix Apple oferit de CleanProfi este un produs ideal pentru mentinerea si protejarea aspectului impecabil al suprafetelor din marmura. Marmura este o piatra pretioasa, utilizata adesea in constructii si decoratiuni interioare, datorita aspectului sau elegant si rafinat. Cu toate acestea, pentru a mentine frumusetea si stralucirea ei, este esential sa fie curatata si intretinuta corect.

Cu ce se curata marmura?

Marmura, o piatra pretioasa, emana eleganta si rafinament in fiecare spatiu in care este utilizata. Cu toate acestea, mentinerea frumusetii si stralucirii ei necesita o atentie speciala si produse de curatare adecvate. In acest sens, solutia pentru curatare si ingrijirea marmurei oferita de CleanProfi este partenerul potrivit pentru a mentine aspectul impecabil al marmurei tale.

Curatarea marmurei necesita atentie si delicatete, deoarece este o piatra naturala poroasa, susceptibila la pete si deteriorare. Solutia oferita de CleanProfi este formulata special pentru a indeparta murdaria, petele si urmele de grasime fara a afecta suprafata delicata a marmurei.

Comanda acum Detergent Pentru Curatare Si Ingrijire Marmura, Lavix Apple la un pret accesibil!

Curatarea marmurei necesita o abordare blanda si eficienta. In primul rand, incepeti prin stergerea suprafetei cu o carpa moale si uscata pentru a elimina praful si murdaria de suprafata. Apoi, aplicati solutia noastra special formulata pe o carpa curata si apoi stergeti usor suprafata marmurei. Aceasta solutie penetranta actioneaza rapid pentru a dizolva murdaria si petele, lasand in urma o stralucire impecabila.

Protejarea marmurei impotriva urmelor si petelor este esentiala pentru mentinerea aspectului ei luxos. Solutia noastra nu doar curata marmura, ci si ofera un strat de protectie invizibil care previne patrunderea petelor si a murdariei in porii pietrei. Astfel, marmura ta va ramane protejata si stralucitoare pentru mai mult timp.

Cu CleanProfi, nu trebuie sa-ti faci griji in privinta a ceea ce se foloseste pentru curatarea marmurei. Produsul nostru este conceput sa fie eficient pentru toate tipurile de marmura, fara a afecta textura sau culorile ei naturale. Indiferent daca este utilizata in baie, bucatarie sau living, marmura ta merita cea mai buna ingrijire si protectie.

Mod de utilizare Detergent Pentru Curatare Si Ingrijire Marmura, Lavix Apple

Daca suprafetele sunt foarte murdare, diluati 160 ml de produs intr-o galeata de 5 litri de apa.

Pentru curatarea zilnica, diluati 40 - 60 ml de produs intr-o galeata de 5 litri de apa.

Nu necesita clatire, dupa aplicarea solutiei, se utilizeaza un mop plat uscat sau o laveta din microfibra pentru luciu.

In concluzie, solutia noastra pentru curatare si ingrijire a marmurei este alegerea ideala pentru a mentine stralucirea si eleganta acestei pietre pretioase. Cu o abordare atenta si produsele potrivite, marmura ta va straluci mereu, aducand un aer de lux si rafinament in fiecare colt al casei tale. Alege CleanProfi pentru a-ti pastra marmura in cea mai buna forma posibila.

Tara de origine : Spania

Producator: Induquim
Trimite mesaj
Din Gura in Gura