Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Curatenie ca un profesionist

Membru Bizoo de 1 an.
4.43
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Solutie curatare grasimi organice si anorganice, Autotal, 5L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

12999 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Solutie curatare grasimi organice si anorganice, Autotal! Solutie curatare grasimi organice si anorganice, Autotall este o solutie puternica de degresare cu o concentratie ridicata. Este special proiectata pentru a indeparta toate tipurile de ulei si grasimi din atelierele de reparatii mecanice, statiile de alimentare cu benzina si alte domenii industriale. Acest super degresant puternic este numit si A-432 si este un produs lichid cu un pH intre 10,5 si 12.

Autotal este ideal pentru curatarea utilajelor agricole si motoarelor de masini, precum si pentru curatarea hotei de bucatarie si a echipamentelor profesionale de restaurante. Este un produs excelent pentru industria HORECA si este, de asemenea, potrivit pentru curatarea hotelelor casnice.

Unul dintre avantajele deosebite ale detergentului curatare hote industriale, motoare, utilaje agricole este ca nu afecteaza vopseaua vehiculului si nici suprafetele din cauciuc sau cabluri. Solutie curatare motoare hote, utilaje agricole,Autotal este un degresant puternic ce curata eficient grasimea de pe filtre, motoare, caroserie, podele, placi, scule si blaturi de lucru.

Comanda acum Detergent  Curatare Grasimi Organice Si Anorganice,Autotal  la un pret accesibil, cu 30% discount.

Mod de utilizare

Instructiunile de utilizare sunt simple si eficiente. Pentru murdaria incrustata, se aplica direct produsul, se lasa sa actioneze un moment si apoi se clateste cu apa. Pentru suprafete mari, Autotal poate fi diluat cu apa in proportia de o parte produs la zece parti de apa. Pentru degresarea si curatarea pieselor, Autotal poate fi diluat in proportia de o parte produs la cinci parti de apa si apoi piesa se introduce in solutie pentru aproximativ 30 de minute. Autotal poate fi adaugat nediluat pentru a curata echipamentele cu ultrasunete.

Solutie Curatare Grasimi Organice Si Anorganice Autotal este o solutie puternica de curatare care contine componente alcaline si umidificatori pentru a spori eficacitatea curatarii. De asemenea, contine anfoterici care imbunatatesc emulsia de grasime si puterea detergenta. Autotal este o solutie excelenta pentru a curata echipamentele si suprafetele murdare de grasimi si uleiuri intr-un mod eficient si delicat, fara a afecta suprafetele.

Tara de origine : Spania

Producator: Induquim
Trimite mesaj
Din Gura in Gura