Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Curatenie ca un profesionist

Membru Bizoo de 1 an.
4.43
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Degresant grasimi Orange Power, 5l

0 stars: 0.00 din 0 pareri

10499 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Orange power este un degresant concentrat, multifunctional cu o formula pe baza de extract de citrice, foarte puternic, dar in acelasi timp bland cu suprafetele ce necesita degresare.

Fiind un produs cu o alcalinitate foarte scazuta se poate folosi pe orice suprafata fara sa o deterioreze cum ar fi: inox, email, faianta, gresie, plastic, sticla, aluminiu, filtre pentru hota ,atat casnice cat si profesionale, fripteuze, mobila de bucatarie, lemn si orice suprafata sensibila la produse alcaline. Actioneaza cu succes chiar si pentru a indeparta petele de grasime de pe haine.

Poate fi folosit cu succes atat in curatenia de intretinere cat si in curatenia generala.

Este un produs lichid cu ph intre 9-11. Are o concentratie ridicata,nu provoaca iritatii ale pielii,.are un parfum placut de portocale, contine agenti tensioactivi,ce dizolva grasimea, si actioneaza asupra porozitatii suprafetei.

Orange power se poate folosi pentru curatarea bucatariilor, ustensilelor de bucatarie, plitelor electrice, aragazurilor, mobilei, aparaturii de bucatarie si tuturor suprafetelor din zona de gatit si nu numai.

Orange power se poate folosi cu succes si la indepartarea diverselor pete de origine alimentara de pe textile pulverizandu-se produsul direct pe pata, apoi se asteapta cateva minute inainte de a utliza masina de spalat.

Mod de utlilizare:

Se pulverizeaza produsul, se lasa pana la cateva minute sa actioneze in functie de grandul de murdarie, se freaca cu un burete si apoi se clateste cu o laveta umeda. La final pentru a obtine stralucire se sterge cu o laveta uscata sau cu servetel.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura