Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Curatenie ca un profesionist

Membru Bizoo de 1 an.
4.43
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Detergent clatire cuptoare profesionale cu autocuratare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

15999 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Brilmat HO - Partenerul Esential pentru Cuptoarele profesionale cu Autocuratare

Cand vine vorba de mentinerea cuptoarelor cu autocuratare in conditii optime, Detergent Clatire Cuptoare Profesionale Cu Autocuratare, Brilmat HO este aliatul de incredere pe care il cautati. Acest detergent de clatire, conceput pentru a fi utilizat impreuna cu produsul Bimat HO, este un element esential in bucatariile profesionale si pentru orice persoana care doreste sa se bucure de avantajele cuptoarelor cu autocuratare.

Brilmat HO a fost special creat pentru curatarea si intretinerea cuptoarelor cu autocuratare, fiind un supliment indispensabil. Cu o utilizare usoara si eficienta, acest detergent de clatire va permite sa obtineti rezultatele dorite fara efort.

Atunci cand este utilizat impreuna cu Bimat HO, Brilmat HO face minuni in eliminarea reziduurilor de grasime, petelor si murdariei, asigurand ca cuptorul dumneavoastra straluceste de curatenie si igiena. Aceasta combinatie este perfecta pentru cei care gestioneaza bucatarii profesionale, unde curatenia si igiena sunt cruciale.

Mod de utilizare:

Procesul de utilizare este simplu si eficient. Turnati continutul bidoanelor in rezervorul de detergent de clatire al cuptorului si procedati conform recomandarilor producatorului cuptorului.

Dupa ce cuptorul a fost curatat cu Bimat HO, Detergent Clatire Cuptoare Profesionale Cu Autocuratare, Brilmat HO vine in ajutor pentru a clati si a elimina orice urme de detergent ramase, asigurandu-se ca cuptorul este pregatit pentru urmatoarea sesiune de gatit.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate si a pastra cuptorul in conditii de varf, nu puteti ignora importanta utilizarii Brilmat HO in tandem cu Bimat HO. Aceasta combinatie va ofera rezultate de exceptie si va permite sa va bucurati de un cuptor mereu gata de actiune.

In concluzie, Brilmat HO este raspunsul pentru o curatenie si igiena optime in cuptoarele cu autocuratare. Cu o utilizare simpla si rezultate remarcabile, acest detergent de clatire este alegerea perfecta pentru bucatariile profesionale si pentru oricine doreste sa aiba un cuptor curat si pregatit pentru orice provocare culinara.

Tara de origine : Spania

Producator: Induquim
Trimite mesaj
Din Gura in Gura