Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Curatenie ca un profesionist

Membru Bizoo de 1 an.
4.43
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Detergent masina de spalat vase profesionala, Bimat AD, 6 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

15399 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Detergent Masina De Spalat Vase Profesionala Bimat AD este o solutie pentru masina de spalat vase profesionala ce elimina eficient reziduurile organice, proteinele, albuminele si alte tipuri de murdarie de pe vase, cristaluri si tacamuri. Produsul este disponibil in bidoane de 6 kg.

Bimat AD contine sechestrante de calciu si magneziu, evitand astfel incrustatiile de calcar in masina de spalat vase si pe duzele, rezistentele si conductele acesteia.

Este ideal pentru ape cu o temperatura intre 50 si 90 de grade si trebuie aplicat cu dozatorul INDUQUIM.

Detergent Masina De Spalat Vase Profesionala Bimat AD este o solutie de curatare special destinata industriei Horeca.

Este ideal pentru utilizarea in zonele cu apa tare, deoarece contine sechestru de calciu si magneziu, care impiedica formarea depunerilor de calcar.

Utilizand Bimat AD, veti fi siguri ca vasele dumneavoastra sunt curate si igienice, pentru a oferi o experienta culinara excelenta clientilor dumneavoastra.

Daca vrei sa iti cureti vasele ca un profesionist incearca Detergent Masina De Spalat Vase Profesionala Bimat AD solutia pentru masina de spalat vase profesionala ce elimina eficient reziduurile organice, proteinele, albuminele si alte tipuri de murdarie de pe vase, cristaluri si tacamuri

Cumpara acum Detergent Masina De Spalat Vase Profesionala Bimat AD un pret foarte avantajos!

Tara de origine : Spania

Producator: Induquim

Mod de utilizare:

Doza recomandata este de 2-4 grame, in functie de duritatea apei, gradul de murdarie si tipul de masina. Pentru a obtine cel mai bun randament, se recomanda spalarea la temperatura de 60 de grade.

Inainte de a fi puse in masina de spalat vase, vasele pot fi supuse unui prelavaj manual cu apa rece sub presiune pentru un rezultat mai bun.

Bimat AD este un detergent lichid, cu pH (1%) intre 12-13,5, avand o concentratie ridicata pentru a putea distruge si saponifica eficient grasimile si toate tipurile de alimente.

Contine anti-deponenti, ceea ce inseamna ca murdaria este complet dizolvata si indepartata cu apa.

Este ne- spumant, prevenind astfel formarea spumei in masina de spalat vase si nu contine clor, deci nu produce probleme de coroziune.

Cu o culoare galbena si o densitate cuprinsa intre 1,258-1,278 kg/l, Bimat AD este solutia perfecta pentru o curatare profesionala a vaselor, tacamurilor si cristalurilor in industria Horeca.

In plus, este un bun detergent pentru masinile de spalat vase, oferind o solutie eficienta si economica pentru nevoile tale profesionale de curatare.

Invata cum sa speli vasele ca un profesionist cu solutiile de curatare profesionale de la Bimat AD!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura