Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Curatenie ca un profesionist

Membru Bizoo de 1 an.
4.43
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Detergent vase, Selman Ocean, 1L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2399 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Detergent Vase Concentrat, Selman Ocean cea mai buna solutie pentru spalarea vaselor, tacamurilor, tigailor, oalelor, paharelor, canilor! Detergent Vase Concentrat, Selman Ocean este solutia perfecta pentru a curata vasele si tacamurile murdare cu usurinta.

Acest produs de curatare este special conceput pentru a oferi o curatare profunda si eficienta, eliminand toate reziduurile organice. Fiind un detergent de vase foarte concentrat, Selman Ocean este ideal pentru spalarea manuala a vaselor, tacamurilor, paharelor, oalelor si tigailelor, fiind perfect atat pentru utilizarea casnica, cat si pentru cea in industria Horeca.

Acest produs este un degresant excelent, fiind creat special pentru a curata vasele si tacamurile in locurile unde duritatea apei este foarte mare, impiedicand aparitia petelor de calcar dupa uscare.

Selman Ocean va readuce stralucirea veseliei imbatranite de trecerea timpului si utilizarea produselor casnice.

Unul dintre avantajele majore ale acestui detergent de vase este faptul ca solutia de vase contine amine pentru protectia mainilor. Este un produs cu alcalinitate si aciditate zero, ceea ce inseamna ca nu va provoca iritatii sau alergii.

Daca vrei sa iti cureti vasele ca un profesionist incearca Detergent Vase Selman Ocean , solutia care curata vesela eficient si fara efort!

Cumpara acum Detergent Vase Selman Ocean la un pret foarte avantajos!

De asemenea, acesta nu va deteriora suprafetele delicate ale vaselor, asigurand o curatare perfecta chiar si in apa rece.

Selman Ocean contine agenti tensioactivi care dizolva grasimea si murdaria, fiind usor de clatit fara a lasa urme sau reziduri.

Datorita acestor caracteristici, Selman Ocean este considerat un bun detergent de vase de pe piata, oferind cea mai buna solutie de spalat vasele. Fiind o solutie de spalare economica si eficienta, acest produs va ajuta sa economisiti timp si bani.

Tara de origine : Spania

Producator: Induquim Mod de utilizare Detergent Vase:

Pentru a beneficia de cele mai bune rezultate, este recomandat sa diluati 400 ml de Selman Ocean intr-un litru de apa, sau se poate folosi asa cum este. Daca se opteaza pentru a doua situatie atunci doar o picatura pe burete este suficienta avand in vedere ca este un produs de curatare a vaselor foarte concentrat.

Astfel, puteti spala vasele usor si eficient, fara a fi nevoie sa utilizati o cantitate mare de detergent. Cu Selman Ocean, puteti fi siguri ca vasele dumneavoastra vor fi curate, stralucitoare si fara urme de grasime sau murdarie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura