Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Curatenie ca un profesionist

Membru Bizoo de 1 an.
4.43
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Solutie pentru curatare geamuri si oglinzi, Starglass, 1L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3399 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Solutie Pentru Curatare Geamuri Si Oglinzi, Starglass este alegerea perfecta daca sunteti in cautarea unui produs profesional de curatare pentru geamuri, oglinzi, electrocasnice, ecrane televizoare si ecrane de calculator.

Acest detergent de geamuri este solutia perfecta pentru a obtine suprafete perfect curate si stralucitoare, fara a lasa urme. Este o solutie antistatica si este conceputa pentru a fi foarte usor de utilizat.

Cu Solutie Pentru Curatarea Geamurilor Si Oglinzilor, Starglass veti putea indeparta murdaria de pe orice suprafata fara a avea nevoie de multa forta. Ingredientele sale volatile ajuta la dizolvarea grasimilor organice si non-organice, lasand suprafetele impecabile si fara urme. Produsul are un miros discret de mar verde, oferind un parfum proaspat si placut in timpul procesului de curatare.

Daca vrei sa iti curati si tu geamurile, sticla sau oglinzile ca un profesionist incearca detergentul pentru geamuri, sticla si oglinzi , Starglass!

Cumpara acum Solutie Pentru Curatarea Geamurilor Si Oglinzilor, Starglass la un pret foarte avantajos!

Mod de utilizare:

Pur si simplu pulverizati produsul pe suprafata care trebuie curatata si utilizati o laveta sau o racleta pentru a sterge. Apoi, folositi o carpa curata si uscata pentru a usca suprafata. Este atat de usor de folosit, incat veti putea curata suprafetele rapid si eficient.

Unul dintre cele mai bune aspecte ale acestui produs este ca previne depunerea prafului pe suprafetele curate. Astfel, veti putea pastra suprafetele curate si stralucitoare pentru o perioada mai lunga de timp. Datorita capacitatii sale de a indeparta rapid si eficient murdaria si praful, veti putea economisi timp si efort in procesul de curatare.

In concluzie, acest produs de curatare pentru geamuri, oglinzi, electrocasnice, ecrane televizoare si ecrane de calculator este o solutie excelenta pentru a obtine suprafete curate si stralucitoare, fara a lasa urme. Este un detergent de curatare puternic si eficient, care va va ajuta sa obtineti rezultate profesionale in propriul camin. Cu acest produs, veti putea sa curatati geamurile si oglinzile ca un profesionist.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura