Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Curatenie ca un profesionist

Membru Bizoo de 1 an.
4.43
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Solutie anticalcar, Active, 1L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3999 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Buna solutie anticalcar Active!

Active este o solutie anticalcar profesionala extrem de puternica, dar in acelasi timp compatibila si cu suprafetele sensibile din bai. Acest produs curata eficient calcarul, urmele de sapun si murdaria incrustata, de pe bateriile sanitare, obiectele cromate, obiectele din inox, lavoare, toalete, gresie, faianta, marmura, cazi de dus, cabine de dus si a tuturor obiectelor sanitare. Rezultatul va fi o suprafata curatata si stralucitoare.

Active este un produs lichid acid, cu un pH cuprins intre 0-2, un parfum floral si o culoare rosie. Densitatea sa este intre 1,062-1,082 Kg/l, iar acesta contine acizi speciali care previn formarea reziduurilor de calcar. De asemenea, produsul contine surfactant hidratant, care ajuta acizii sa patrunda in calcar si in depunerile de piatra si sa le dizolve.

Pentru a evita orice deteriorare a suprafetelor delicate precum ceramica speciala, marmura, accesorii si orice alte suprafete delicate din baie, este important sa testati produsul mai intai pe o zona mica si nevizibila.

Comanda acum solutia anticalcar Active la un pret accesibil cu 30 % discount!

Mod de utilizare

Modul de utilizare al produsului Active solutie anticalcar este foarte simplu: se aplica solutia pe suprafata, se lasa sa actioneze cateva minute, apoi se clateste cu apa. Daca depunerile sunt foarte mari, se poate folosi o perie sau un burete pentru o curatare mai eficienta.

Active - Solutie Anticalcar Profesionala va ofera rezultate remarcabile si usureaza procesul de curatare in baie. Curatati eficient si cu incredere calcarul, depunerile de pe diverse suprafete, asigurand un aspect proaspat si stralucitor, fara a compromite suprafetele delicate. Alegeti Active pentru o baie curata si radianta, fara depuneri de calcar si murdarie incrustata!

In concluzie, Active este solutia perfecta pentru curatarea calcarului si a depunerilor de piatra din baie, fara sa afecteze suprafetele sensibile. Acest produs profesional puternic va face ca suprafetele din baie sa arate ca noi si sa straluceasca de curatenie.

Tara de origine : Spania

Producator: Induquim
Trimite mesaj
Din Gura in Gura