Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Curatenie ca un profesionist

Membru Bizoo de 1 an.
4.43
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Solutie curatare grasime, FS degresant general, 1L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2399 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Solutie curatare grasime pentru curatarea grasimii din bucatarie  de la CleanProfi este un produs de curatare profesional. Solutie Curatare Grasime, FS Degresant General este considerata o buna solutie alcalina pentru curatarea grasimii, oferind o putere impresionanta de indepartare a grasimii, putere mare de distrugere si saponificare a tuturor tipurilor de grasimi. Produsul contine surfactanti si solventi care amplifica puterea de eliminare a grasimii a agentului alcalin si dizolva cele mai incrustate murdarii.

Solutie Curatare Grasime, FS Degresant General este ideala pentru curatarea grasimii si depunerilor intarite. Este potrivita pentru curatarea aragazului de grasimi, a faiantei, gresiei, a tuturor suprafetelor din bucatarie si pentru indepartarea grasimii de pe mobilierul de bucatarie. Indiferent daca este vorba despre o bucatarie casnica sau un spatiu comercial, acest produs puternic va poate ajuta sa obtineti rezultate excelente.

Solutie Curatare Grasime, FS Degresant General poate fi folosita pentru curatarea diferitelor suprafete: inox, email, faianta, gresie, plastic, sticla, aluminiu, filtre pentru hota ,atat casnice cat si profesionale, fripteuze,  mobila de bucatarie, lemn si orice suprafata sensibila la produse alcaline.

Va recomandam sa urmati intotdeauna instructiunile specifice furnizate de producator pentru a obtine cele mai bune rezultate si pentru a utiliza produsul in conditii de siguranta.

Cu aceasta Solutie Curatare Grasime, FS Degresant General, puteti obtine o curatenie eficienta si stralucitoare, fara efort suplimentar.

Cumpara acum Solutie Curatare Grasime, FS Degresant General la un pret foarte avantajos!

Mod de utilizare:

Pentru a utiliza acest produs eficient, urmati pasii de mai jos:

Aplicati produsul pe suprafata de curatat: Asigurati-va ca aplicati generos produsul direct pe suprafata care necesita curatare. Pentru cele mai bune rezultate, acoperiti uniform toata suprafata cu solutia alcalina.

Lasati produsul sa actioneze: Este important sa permiteti produsului sa actioneze pe suprafata pentru o perioada de timp. Durata de actiune poate varia in functie de nivelul si tipul de grasime prezenta. In general, se recomanda sa lasati produsul sa actioneze timp de 5 pana la 10 minute.

Curatati suprafata cu o laveta sau cu un burete: Dupa ce produsul a avut timp sa actioneze, utilizati o laveta sau un burete pentru a curata suprafata. Aplicati presiune moderata pentru a ajuta la indepartarea grasimii. Datorita puterii sale de distrugere si saponificare a grasimii, acest produs este eficient in inlaturarea chiar si a celor mai incrustate grasimi. Asigurati-va ca treceti cu atentie peste toata suprafata pentru rezultate optime.

Nu este necesara clatirea: Un avantaj al acestei solutii alcaline este faptul ca nu necesita clatire ulterioara. Dupa ce ati curatat suprafata, nu este nevoie sa clatiti. Produsul este formulat astfel incat sa ramana pe suprafata, lasand-o curata si stralucitoare.

Tara de origine : Spania

Producator: Induquim
Trimite mesaj
Din Gura in Gura