Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Curatenie ca un profesionist

Membru Bizoo de 1 an.
4.43
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Solutie curatare calcar, Active, 5L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

13899 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Cea mai buna Solutie Curatare Calcar Active - Curata eficient si profesional calcarul si depuneri de piatra de pe orice suprafata!

Active Solutie Curatare Calcar este produsul ideal pentru a combate si elimina calcarul nedorit din diferite suprafete. Indiferent daca aveti probleme cu depunerile de calcar pe plastic, oale, sticla, baterii, chiuvete din composit sau granit, aceasta solutie va va ajuta sa le curatati fara efort.

Cu o formula puternica si performanta, Active Solutie Profesionala anticalcar este special conceputa pentru a infrunta depunerile de calcar dificile. Este solutia perfecta pentru curatarea chiuvetelor, obiectelor de bucatarie si a altor suprafete afectate de calcar. Datorita puterii sale, aceasta solutie poate elimina eficient si rapid calcarul, fara a afecta suprafata sau a lasa urme inestetice.

Indiferent de suprafata pe care doriti sa o curatati, Active Solutie Profesionala pentru Indepartarea Calcarului 5L este solutia potrivita. Este eficienta in indepartarea calcarului de pe plastic, oale, sticla, baterii, chiuvete din composit si granit. Aceast detergent curatare calcar este formulat pentru a dizolva si indeparta depunerile de calcar, oferindu-va suprafete curate si stralucitoare.
Comanda acum Solutie Curatare Calcar, Active, la un pret avantajos!

Daca vrei sa cureti depunerile de calcar ca un profesionist alege Active!

Acest produs de inalta calitate ofera rezultate exceptionale, curatand si eliminand eficient depunerile de calcar, fara a afecta suprafata tratata. Puteti fi sigur ca Active va va ajuta sa aveti o casa curata si stralucitoare, eliminand eficient depunerile de calcar intr-un mod sigur si fara efort.

Solutie Curatare Calcar este un produs profesional foarte puternic, dar in acelasi timp compatibil si cu suprafetele sensibile. Asigura curatarea calcarului, a urmelor de sapun si a murdariei incrustate, de pe bateriile sanitare, obiectele cromate, obiectele din inox, lavoare, toalete, gresie, faianta, marmura, cazi de dus, cabine de dus si a tuturor obiectelor sanitare.

Suprafata curatata va develi curata si stralucitoare.

Produs lichid acid: pH 0-2, parfum floral,culoare rosie.densitate: 1,062-1,082 Kg/l, contine acizi speciali care previn formarea reziduurile de calcar, contine surfactant hidratant ce ajuta acizii sa patrunda in calcar si in depunerile de piatra si sa le dizove.

Inainte de aplicarea produsului pe suprafete delicate precum ceramica speciala, marmura, accesorii si orice alte suprafete delicate din , confirmati ca produsul poate fi folosit pe acest tip de suprafata alegand o mica zona nevizibila si testati.

Mod de utilizare:

Se aplica produsul pe suprafata se lasa sa actioneze cateva minute si apoi se clateste cu apa.Daca depunerile sunt foarte mari se poate actiona cu o perie sau cu un burete. Poate fi utilizata in siguranta in baie, in bucatarie si in alte zone in care depunerile de calcar sunt o problema comuna.

Tara de origine : Spania

Producator: Induquim
Trimite mesaj
Din Gura in Gura