Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Curatenie ca un profesionist

Membru Bizoo de 1 an.
4.43
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Detergent curatare geamuri si oglinzi, Starglass, 5l

0 stars: 0.00 din 0 pareri

12299 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Detergent Curatare Geamuri Si Oglinzi, Starglass este un produs profesional de curatare destinat curatarii geamurilor, oglinzilor, electrocasnicelor, ecranelor televizoarelor, ecranelor calculatoarelor, etc.

Indeparteaza cu usurinta murdaria si are proprietati puternice antistatice facand suprafetele perfect transparente si stralucitoare. Nu lasa urme pentru ca toate componentele sale sunt foarte volatile si ofera un parfum discret de mar verde.

Starglass este un detergent sigur pentru utilizare. Are la baza o formula blanda si non-abraziva, ceea ce inseamna ca nu va deteriora suprafata geamului sau oglinzii. De asemenea, detergentul nu contine substante chimice agresive, cum ar fi clorul sau fosfatii, astfel incat este in totalitate sigur pentru mediul inconjurator.

Detergent Curatare Geamuri Si Oglinzi, Starglass este ideal pentru utilizare in birouri, cladiri comerciale si locuinte, oferind o solutie rapida si eficienta pentru curatarea geamurilor si oglinzilor.

Contine alcool ce dizolva orice tip de murdarie acumulata pe suprafata ce necesita curatare fara a lasa urme.

Are o putere mare de curatare a grasimilor organice si non organice. Previne depunerea prafului pe suprafetele curate.

Daca vrei sa iti cureti si tu geamurile ca un profesionist incearca Starglass, detergentul care curata murdaria eficient si fara efort!

Cumpara acum Detergent Curatare Geamuri Si Oglinzi, Starglass la un pret foarte avantajos!

Cel mai bun si eficient mod de a spala geamurile, oglinzile si sticla este cu Detergent Curatare Geamuri Si Oglinzi, Starglass disponibil la 5 L sau la 1 L cu pulverizator.

Mod de utilizare:

Pulverizati produsul pe toata suprafata care trebuie curatata si utilizati o laveta sau racleta. In cele din urma, utilizati o carpa uscata si curata pentru a usca suprafata.

In concluzie, Starglass este un detergent de curatare excelent pentru geamuri si oglinzi, oferind o solutie rapida si eficienta pentru eliminarea petelor si a murdariei. Produsul este sigur si usor de utilizat, si este fabricat de catre Induquim, o companie cu o reputatie solida in productia de solutii de curatare.

Tara de origine : Spania

Producator: Induquim
Trimite mesaj
Din Gura in Gura