Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Curatenie ca un profesionist

Membru Bizoo de 1 an.
4.43
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Detergent automat rufe Thor, 10 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

23799 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Detergent Automat Rufe Thor detergent automat cu o putere foarte buna de curatare!

Detergent Automat Rufe Thor este un detergent de ultima generatie, atomizat cu oxigen activ. Se distinge prin performanta si eficacitate in eliminarea murdariei de pe o varietate de tesaturi.

Cu o formula puternic concentrata si o densitate de 1.15-1.20 Kg/l, acest detergent sub forma de pulbere, de culoare alba, este stocat in saci de 10 kilograme si ofera un randament excelent.

Unul dintre punctele forte ale lui Thor este alcalinitatea sa ridicata, ceea ce il face alegerea ideala pentru inlaturarea eficienta a reziduurilor de murdarie organica si pentru saponificarea grasimilor persistente. Aditional, contine tensioactivi anionici ce contribuie la puterea sa de curatare.

Mod de utilizare

Detergent Automat Rufe Thor este conceput pentru spalarea si albirea tuturor tipurilor de tesaturi, indiferent de gradul de murdarie.

Cu o doza de 12 grame pe kilogram de rufe in cazul apei moi, Thor se adapteaza in functie de nivelul de murdarie pentru ape dure sau foarte dure.

Dozele recomandate sunt de 14 grame si, respectiv, 16 grame pe kilogram de rufe pentru apele dure sau foarte dure.

Thor mai contine si zeoliti, ceea ce ii confera proprietati secuestrante, ajutand la retinerea impuritatilor si la mentinerea eficacitatii detergentului pe termen lung. De asemenea, inalbitorii pe baza de oxigen din compozitia sa permit detergentului sa ofere o albire puternica a articolelor albe si sa revigoreze culorile hainelor colorate.

Comanda acum Detergent Automat Rufe Thor la un pret avantajos!

Detergent Automat Rufe Thor este un detergent de ultima generatie, atomizat cu oxigen activ, ce se distinge prin performanta si eficacitate in eliminarea murdariei de pe o varietate de tesaturi.

Cu o formula puternic concentrata si o densitate de 1.15-1.20 Kg/l, acest detergent sub forma de pulbere, de culoare alba, este stocat in saci de 10 kilograme si ofera un rendiment excelent.

Unul dintre punctele forte ale lui Thor este alcalinitatea sa ridicata, ceea ce il face alegerea ideala pentru inlaturarea eficienta a reziduurilor de murdarie organica si pentru saponificarea grasimilor persistente. Aditional, contine tensioactivi anionici ce contribuie la puterea sa de curatare.

Datorita acestei formule inovatoare, Thor satisface cele mai ridicate standarde de curatare si albire a hainelor, facandu-l un aliat de incredere in mentinerea prospetimii si igienei in gospodarie.

Cu Thor, veti obtine rezultate foarte bune, indiferent de tipul sau nivelul de murdarie al hainelor dvs. Este o alegere foarte buna pentru masinile automate de spalat, garantand rezultate impecabile in fiecare spalare.

Thor este raspunsul la intrebarile dvs. despre detergentul de rufe automat, bun detergent de rufe, detergentul automat, detergentul de rufe sub forma de pulbere si detergentul de rufe disponibil in saci de 10 kg.

Tara de origine : Spania

Producator: Induquim
Trimite mesaj
Din Gura in Gura