Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Curatenie ca un profesionist

Membru Bizoo de 1 an.
4.43
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Solutie curatare mobila din lemn masiv, Mobel Brill, 1 l

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3699 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Solutie curatare mobila din lemn masiv Mobel Brill este o combinatie de ceara speciala si silicon care are ca scop conditionarea, neutralizarea si imbunatatirea aspectului tuturor tipurilor de marmura, precum si imbunatatirea conservarii lemnului si a lacului.

Aceasta formula include componente antistatice care previn depunerea prafului pe suprafetele tratate, iar printre ingredientele sale se numara si agenti de dezinfectare a lemnului, pentru a evita contaminarea acestuia.

Solutia Curatare Mobila Din Lemn Masiv, Mobel Brill este disponibila sub forma de lichid, cu un pH cuprins intre 4 si 6, si contine solventi organici care ajuta la indepartarea murdariei de pe lemn. De asemenea, are un parfum placut de Kaoba si o densitate intre 0,965 si 0,985 kg/l.

Formula produsului include, de asemenea, silicon si parafina, care lasa o pelicula de protectie ce previne re-depunerea murdariei. Ceara speciala are rolul de a oferi stralucire si de a proteja suprafata tratata. Toate aceste ingrediente se combina pentru a crea un produs eficient, ce are grija de mobilierul din lemn masiv si ii mentine aspectul curat si stralucitor pentru mai mult timp.

In concluzie, daca aveti mobilier din lemn masiv si cautati un produs care sa il curete si sa ii mentina aspectul, aceasta combinatie de ceara speciala si silicon este o solutie excelenta. Formula sa de inalta calitate ofera o protectie durabila, stralucire si rezistenta impotriva murdariei si a factorilor de mediu, pentru un mobilier din lemn masiv frumos si stralucitor, mereu curat si protejat.

Cumpara acum Solutie Curatare Mobila Din Lemn Masiv, Mobel Brill, la un pret foarte avantajos!

Mod de utilizare Solutie Curatare Mobila Din Lemn Masiv, Mobel Brill:

Pentru curatarea mobilei din lemn masiv, se aplica produsul pe o carpa si se distribuie uniform pe suprafata ce trebuie curatata. Se lasa sa se usuce si se sterge apoi cu o carpa uscata, pentru a scoate stralucirea.

Tara de origine : Spania

Producator: Induquim
Trimite mesaj
Din Gura in Gura