Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Curatenie ca un profesionist

Membru Bizoo de 1 an.
4.43
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Solutie de curatare universala, Blue, 5L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

13399 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Solutie De Curatare Universala, Blue detergentul universal pentru curatarea tuturor suprafetelor!

Solutie De Curatare Universala, Blue este o solutie de curatare profesionala universala, cu eficienta sporita, perfecta pentru utilizare zilnica intr-o varietate de medii. Conceput pentru a satisface cerintele de curatare si igienizare a diverselor suprafete, acest degresant este o alegere ideala pentru mobilier, mese, sticla, electrocasnice, birouri si multe altele. Cu un spectru larg de aplicare, Blue este un adevarat aliat in intretinerea si igienizarea spatiilor.

Versatilitate si eficienta!

Indiferent daca este folosit in industria Horeca, in saloanele de infrumusetare sau in spatiile comerciale,Solutie De Curatare Universala, Blue se evidentiaza prin puterea sa de curatare remarcabila si dilutia eficienta de 2%, adaptata in functie de gradul de murdarie. Oferind o stralucire impecabila si fara urme, acest produs nu necesita clatire ulterioara, economisind timp si efort.

Miros placut floral!

Unul dintre avantajele principale ale acestui degresant este mirosul sau floral placut si persistent, care adauga o nota de prospetime in mediul curatat. Cu ingrediente usor alcaline, Blue beneficiaza de o formula care maximizeaza puterea de curatare, iar agentii tensioactivi asigura o indepartare eficienta a murdariei si o lustruire impecabila a suprafetelor.

Mod de utilizare:

Modul de utilizare este simplu si eficient: diluati 20 ml de produs la 1 litru de apa, in functie de nivelul de murdarie. Aplicati solutia pe o laveta si stergeti suprafata dorita. Cu Blue, nu este necesara clatirea ulterioara, iar rezultatul final va fi o suprafata stralucitoare si curata, fara urme sau reziduuri.

Alegerea perfecta pentru casa si afacerea ta!

Cu o eficienta dovedita si un spectru larg de utilizare, Solutie De Curatare Universala, Blue este alegerea perfecta pentru cei care cauta un degresant profesional universal, eficient si usor de utilizat, atat in mediul industrial, cat si in cel casnic. Oferind o combinatie perfecta intre puterea de curatare si delicatetea in ingrijirea suprafetelor, acest produs este indispensabil in orice set de curatenie.

Tara de origine : Spania

Producator: Induquim
Trimite mesaj
Din Gura in Gura