Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Curatenie ca un profesionist

Membru Bizoo de 1 an.
4.43
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Solutie anti urina caini alte animale Repell Dc, 5L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3129 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Bun spray anti urinat Solutie anti urina caini alte animale Repell Dc!

Solutie Anti Urina Caini Alte Animale Repell Dc este o alegere  excelenta pentru proprietarii de spatii verzi, gazon, pomi, masini si spatii din casa care se confrunta cu problema urinarii animalelor, catei, pisici, iepuri.

Spray-ul repulsiv anti urinat in locuri nedorite, este formulat special pentru a respinge cainii pisicile si alte animale de la urinare pe strazile si drumurile tratate cu acesta. Dar poate fi utilizat si pentru a proteja alte zone impotriva acestui fenomen neplacut.

Comenzile pentru varianta de 1 L Repell Dc se fac doar telefonic pretul este 63 ron.

Este recomandat sa aplicati produsul   PUR, daca este posibil, sau sa il pulverizati pana la acoperirea cat mai multei suprafete. Acest lucru va asigura o protectie maxima impotriva urinarii animalelor in locurile unde a fost aplicat produsul.

In plus, acest produsul anti urina este foarte eficient. Poate fi utilizat pentru a proteja si alte zone precum gradinile de legume, alei, trotuare sau parcuri. Repell Dc va impiedica animalele sa urineze in locurile in care a fost aplicat.Astfel incat aceste zone vor ramane curate si igienice pentru o perioada mai lunga de timp.

O alta caracteristica importanta a spray-ului pentru educat cainii pentru urinare, este faptul ca este complet inofensiv pentru animale si pentru mediul inconjurator. Nu contine substante chimice periculoase sau toxice. Poate fi utilizat in siguranta in preajma copiilor si animalelor de companie. De asemenea, nu afecteaza calitatea solului sau a apei si nu va cauza daune plantelor sau gazonului.

Este potrivit, eficient si va ajuta sa mentineti zona curata si igienica pentru o perioada mai lunga de timp.

In concluzie, daca sunteti proprietarul unei gradini, a unui gazon, a unor pomi sau daca doriti sa protejati masina sau spatii din casa impotriva urinarii animalelor, Solutie Anti Urina Caini Alte Animale  Repell Dc este produsul  ideal pentru dvs.

Comanda acum produsul profesional Repell Dc cu 30% discount de pe cleanprofi. Mod de utilizare:

Solutia Profesionala Antiurina Caini si alte animale  Repell Dc se foloseste pur prin pulverizare

Tara de origine : Spania

Producator: Induquim
Trimite mesaj
Din Gura in Gura