Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Curatenie ca un profesionist

Membru Bizoo de 1 an.
4.43
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Solutie curatare si degresare universala, Blue, 1L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2999 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Solutie Curatare Si Degresare Universala, Blue,-nu necesita clatire!

Atunci cand vine vorba de curatenie si igiena,Solutie Curatare Si Degresare Universala, Blue, se impune ca un degresant profesional universal extrem de eficient. Cu o gama variata de aplicatii si beneficii remarcabile, acest produs este indispensabil in orice spatiu care necesita curatenie de intretinere.

Indiferent daca este vorba de mobilier, mese, sticla, electrocasnice, birouri sau suprafete din plastic, Solutie Curatare Si Degresare Universala, Blue, este solutia ideala pentru curatarea si igienizarea zilnica a acestor suprafete. Rezultatele sale excelente il recomanda pentru o gama diversificata de utilizari, de la industria Horeca si saloanele de infrumusetare pana la spatiile comerciale si utilizarea casnica.

Una dintre cele mai mari avantaje ale produsului Blue este puterea sa extraordinara de curatare si dezinfectare. Aceasta solutie curatare universala face fata cu brio chiar si celor mai dificile pete si murdarii. Cu o dilutie intre 1% si 2%, in functie de gradul de murdarie, Blue ofera performante exceptionale fara a necesita clatire ulterioara. Dupa utilizare, lasa in urma o suprafata stralucitoare, fara urme sau reziduuri.

Cu 1 l de Blue se obtin 50-100 de l de produs gata de utilizare.

Mirosul placut floral persistent este un alt atu al produsului Blue. Indiferent daca il utilizati acasa sau in mediul profesional, mirosul sau caracteristic de curatenie va ramane in memorie si va crea un ambient placut.

Formulat cu agenti tensioactivi de inalta calitate, Blue ofera o putere mare de curatare si lustruire. Componentele sale contin polialcool, care nu doar intensifica mirosul curat, dar si cresc puterea de curatare, confera o capacitate mare de evaporare si nu lasa urme sau reziduuri in urma.

Este recomandat pentru folosirea zilnica. Se poate folosi pe orice suprafata care necesita o curatare si igienizare de intretinere (mobilier,mese, sticla, electrocasnice, birouri, suprafete din plastic).

Este recomandat pentru curatenia de intretinere din industria Horeca, a saloanelor de infrumusetare,spatiilor comerciale si pentru utilizarea casnica.

Avantajele principale ale produsului profesional Blue sunt: puterea foarte mare de curatare si dezinfectare si dilutia foarte mare intre 1-2% in functie de gradul de murdarie care trebuie curatata. Nu necesita clatire, lasand dupa utilizare o suprafata stralucitoare si fara urme.

Are un miros placut persistent floral. Include componente usor alcaline care cresc puterea de curatare.

Agentii tensioactivi prezenti in acest produs asigura o putere mare de curatare si lustruire. Contine polialcool care ofera mirosul caracteristic de curat, creste puterea de curatare, confera o capacitate mare de evaporare si nu lasa reziduri.

Mod de utilizare:

Diluati intre 10-20 ml de produs la 1 l de apa , in functie de gradul de murdarie. Produsul se pulverizeaza pe laveta si se sterge suprafata.Nu necesita clatire!

In concluzie, Blue este solutia ideala pentru curatarea si igienizarea eficienta a oricaror suprafete, oferind putere de curatare, eficienta si economie. Cu acest degresant si dezinfectant universal, nu veti mai fi nevoiti sa faceti compromisuri in privinta curateniei si igienei. Blue face totul posibil - curatenie fara efort si un mediu stralucitor, fara urme sau bacterii.

Tara de origine : Spania

Producator: Induquim
Trimite mesaj
Din Gura in Gura