Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Curatenie ca un profesionist

Membru Bizoo de 1 an.
4.43
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Solutie curatare geamuri si oglinzi, Multiglass, 1 L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2799 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Solutie Curatare Geamuri Si Oglinzi Multiglass este un detergent special conceput pentru curatarea geamurilor, curatarea oglinzilor, a aparatelor electrocasnice, televizoarelor, calculatoarelor si altor suprafete similare.

Are proprietati antistatice, evaporand rapid si lasand suprafata curatata fara urme sau reziduuri. Geamurile si oglinzile vor fi perfect transparente si stralucitoare dupa utilizarea Solutiei Curatare Geamuri Si Oglinzi, Multiglass.

Produsul este o solutie lichida cu pH neutru cuprins intre 6,0 si 8,0, cu o densitate intre 0,966-0,986 Kg/l si culoarea albastra. Contine surfactanti, care ofera puterea de curatare si luciu, si polialcool, care ii confera un miros caracteristic si imbunatateste puterea de curatare. Este un produs cu evaporare rapida, astfel incat nu lasa urme sau reziduuri.

Multiglass Product are un parfum de vanilie placut si proaspat.

Mod de utilizare Solutie Curatare Geamuri si Oglinzi

Se poate pulveriza produsul pe suprafata de curatat si se poate folosi un servetel sau laveta.

La final, se poate sterge suprafata cu o alta laveta sau servetel uscat si curat.

Acest detergent este un produs profesional, potrivit pentru utilizarea in diverse spatii si pentru curatarea diverselor suprafete. Este un produs oferit de Clean Profi, direct importator al produselor de curatenie profesionale marca Induquim.

Multiglass este o solutie excelenta pentru curatarea geamurilor, oglinzilor si a altor suprafete, oferind o curatenie perfecta si o stralucire impecabila.

Clean Profi va pune la dispozitie o gama variata de detergenti geamuri, sticla si oglinzi

Curatarea geamurilor este o activitate importanta in mentinerea curateniei si aspectului general al cladirilor si caselor. Geamurile murdare sau pete de apa pot afecta aspectul general al unei cladiri si pot impiedica lumina naturala sa intre in spatiile interioare. Din fericire, curatarea geamurilor poate fi o sarcina usoara cu ajutorul detergentului potrivit si a unor ustensile de curatare adecvate.

Tara de origine : Spania

Producator: Induquim
Trimite mesaj
Din Gura in Gura