Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Curatenie ca un profesionist

Membru Bizoo de 1 an.
4.43
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Solutie curatare pardoseli Biofresh Passion, 5 l

0 stars: 0.00 din 0 pareri

7299 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Solutie curatare pardoseli Biofresh Passion este un detergent profesional cu pH neutru foarte concentrat.

Solutie Curatare Pardoseli Biofresh Passion este special conceputa pentru curatarea tuturor tipurilor de pardoseala ( curatare parchet laminat, curatare marmura, curatare piatra naturala, curatare gresie, curatare faianta, curatare linoleum, curatare granit, curatare travertin)

Toate componentele Solutiei De Curatare Pardoseli Biofresh Passion sunt foarte volatile, deci nu lasa reziduuri. Dintr-un litru de Solutie Curatare Pardoseli Biofresh Passion se vor obtine 83 de litri de produs finish gata de utilizare!

Solutia de spalat pe jos Biofresh Passion este alegerea ideala pentru a curata si lustrui suprafetele ceramice, gresia, faianta, parchetul laminat, marmura, granitul, travertinul.

Poate fi folosit cu success pentru curatenia de intretinere dar si in curatenia generala

Se recomanda acolo unde suprafetele sunt foarte murdare de grasime sa se actioneze intai cu un degresant cum ar fi Orange powerOrange Power Degresant Grasimi, 5L sau MultigrassMultigrass Solute Profesionala Pentru Degresarea Suprafetelor Poroase, 1 L, urmand ca sa se finalizeze curatarea cu Biofresh Passion.

Daca suprafata prezinta urme de calcar, rugina, sau depuneri de piatra atunci intai se va folosi dupa caz Active Active Solutie Profesionala Pentru Indepartarea Calcarului, 5Lurmand sa se finalizeze operatiunea cu Biofresh Passion.

Are un parfum placut , contine componente volatile care impiedica aparitia urmelor asigurand o stralucire deosebita a suprafetei.

Este un produs lichid , cu un ph intre 6 si 8 si cu o concentratie ridicata, contine agenti tensioactivi ce ii confera o eficienta excelenta.

Daca vrei sa iti cureti si tu pardoseala si podelele din casa ta ca un profesionist incearca Solutia Curatare Pardoseli Biofresh Passion ce curata murdaria eficient si fara efort!

Cumpara acum Solutie Curatare Pardoseli Biofresh Passion, 5 l la un pret foarte avantajos!
Mod de utilizare a Solutiei Curatare Pardoseli Biofresh Passion
Pentru curatarea zilnica se dilueaza 60 ml produs in 5 litri de apa
Pentru curatarea generala cand suprafata este mai murdara se dilueaza 140 ml produs in 5 l de apa
Se sterge suprafata cu ajutorul unui mop sau a unei lavete.

Tara de origine : Spania

Producator: Induquim
Trimite mesaj
Din Gura in Gura