Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Curatenie ca un profesionist

Membru Bizoo de 1 an.
4.43
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Solutie curatare gresie, faianta, parchet, linoleum

0 stars: 0.00 din 0 pareri

8999 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Solutie Curatare Gresie Faianta Parchet Linoleum, Biofresh Apple Cake: Curatenia Profesionala cu Aroma de Prajitura de Mere!

Solutie Curatare Gresie Faianta Parchet Linoleum, Biofresh Apple Cake este un produs de curatare profesional multifunctional, care adauga o nota de rafinament in procesul de curatare, lasand in urma o aroma imbietoare de prajitura de mere. Prin combinarea puterii sale de curatare eficienta cu aroma sa reconfortanta, acest produs devine alegerea perfecta pentru o gama variata de aplicatii de curatenie.

Versatilitate si Eficienta

Cu o formula speciala, Biofresh Apple Cake este potrivit pentru o varietate de suprafete, inclusiv parchet laminat, linoleum, PVC, marmura, granit, cauciuc si plastic. Indiferent daca este necesara o curatenie de intretinere sau o curatenie generala, acest produs se dovedeste eficient in indepartarea murdariei de pe diferite tipuri de suprafete.

Recomandari Pentru Curatare Profunda

Pentru suprafete extrem de murdare, este recomandata folosirea prealabila a unui degresant, precum Orange Power Degresant, urmata de utilizarea Biofresh Apple Cake pentru finalizarea procesului de curatare. In cazul in care suprafata prezinta urme de calcar, rugina sau depuneri de piatra, se poate folosi in prealabil o solutie specializata pentru aceste probleme Active, urmata de aplicarea Biofresh Apple Cake pentru rezultate optime.

Aroma Imbietoare de Prajitura de Mere

Cu un pH neutru intre 7 si 8, acest produs este delicat cu suprafetele, evitand deteriorarile, in timp ce contine agenti tensioactivi puternici pentru curatare si lustruire. Aroma subtila si persistenta de prajitura de mere adauga o nota placuta de prospetime si rafinament procesului de curatenie.

Mod de Utilizare Simplu si Eficient

Modul de utilizare al Biofresh Apple Cake este simplu: pentru suprafete foarte murdare, se dilueaza 140 ml de produs intr-o galeata de 5 litri de apa, in timp ce pentru curatarea zilnica, se recomanda diluarea intre 60 si 80 ml de produs in aceeasi cantitate de apa. Suprafata se sterge apoi cu un mop sau cu o laveta umeda, iar rezultatul va fi o curatenie impecabila si o aroma delicioasa de prajitura de mere in intreaga incapere.

Biofresh Apple Cake este partenerul ideal pentru orice proiect de curatenie, oferind o curatenie eficienta si o aroma imbietoare in acelasi timp. Versatil si usor de utilizat, acest produs este indispensabil pentru ingrijirea si mentinerea curateniei in orice mediu, de la spatii comerciale la locuinte.

Tara de origine : Spania

Producator: Induquim
Trimite mesaj
Din Gura in Gura