Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Curatenie ca un profesionist

Membru Bizoo de 1 an.
4.43
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Solutie curatare plita grill la temperaturi inalte, Dh Gill

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5599 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Solutie pentru Curatare Plita Grill La Temperaturi Inalte Dh Grill!

DH Grill Curatare Plita Grill La Temperaturi Inalte este un produs profesional. Special conceput pentru curatarea plitelor grill si gratarelor profesionale, dar si casnice. Functioneaza la temperaturi foarte inalte, cuprinse intre 150 si 200 de grade Celsius, in timpul utilizarii plitelor sau gratarelor.

Acest produs inovator vine in sprijinul industriei Horeca si nu numai. Are o putere de curatare a grasimilor arse foarte mare. DH Grill poate fi utilizat pe suprafata fierbinte a plitelor sau a gratarelor. Reduce considerabil timpul de asteptare pentru racirea si curatarea plitelor profesionale, si a gratarelor din industria Horeca.

DH Grill Curatare Plita Grill La Temperaturi Inalte poate curata resturile de ulei ars, grasimi animale si vegetale, precum si cele minerale, fara niciun efort. Este un produs foarte eficient si special conceput sa functioneze chiar si pe resturile de murdarie arsa sau incrustata. In doar 4 minute, curatarea unei plite grill poate fi finalizata cu succes, fara sa fie nevoie sa astepti prea mult. Un alt avantaj major al acestui produs este faptul ca se poate utiliza la curatarea suprafetelor gratarelor si plitelor atunci cand se doreste schimbarea diferitelor tipuri de carne, fara ca aromele, mirosul si gustul acestora sa se combine intre ele. De exemplu, se poate gati peste si apoi carne, fara ca mirosurile si aromele sa se amestece.

DH Grill contine agenti tensioactivi ce ajuta la eliminarea grasimilor si actioneaza chiar si pe suprafetele poroase. Este un produs lichid cu un pH intre 11.5 si 13.5 si are o concentratie ridicata, ceea ce asigura o performanta excelenta de curatare. De asemenea, contine inhibitori de coroziune, ceea ce previne coroziunea suprafetelor curatate. DH Grill nu este inflamabil, astfel incat poate fi utilizat in conditii de temperatura ridicate. Mod de utilizare DH Grill Curatare Plita Grill La Temperaturi Inalte:

Pentru a utiliza DH Grill, se recomanda aplicarea produsului pe suprafete care ating o temperatura cuprinsa intre 150 si 200 de grade Celsius. Se lasa sa actioneze cateva secunde. Daca este necesar, se poate utiliza o piatra speciala pentru plite https://cleanprofi.ro/product/piatra-pentru-curatarerea-plitei/ sau grill https://cleanprofi.ro/product/piatra-pentru-curatatre-grill-gratar/ sau o spatula. Resturile de grasime arsa si murdarie rezultata in urma curatarii plitei profesionale se directioneaza spre orificiul de colectare a plitei sau grilului profesional. Apoi se clateste cu apa si se sterge cu o laveta umeda. Urmatorul pas este aplicarea neutralizatorului Neugrill NeuGrill Solutie Profesionala Pentru Neutralizare,1 L. Dupa care se clateste din nou.

Tara de origine : Spania

Producator: Induquim
Trimite mesaj
Din Gura in Gura