Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Curatenie ca un profesionist

Membru Bizoo de 1 an.
4.43
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Solutie curatare cuptor cu autocuratare, Bimat HO, 5 L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

13999 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Solutia perfecta pentru curatarea cuptoarelor cu sistem de auto curatare.

Solutie Curatare Cuptor Cu Autocuratare Bimat HO este un detergent profesional de curatare a cuptoarelor cu sistem de autocuratare. Este conceput pentru a oferi proprietarilor de restaurante si altor locatii HoReCa o modalitate eficienta si sigura de a mentine cuptoarele lor in conditii optime de functionare.

Aceasta solutie puternica este special formulata pentru a curata cuptoarele cu autocuratare. Elimina rapid si eficient depunerile de grasime, carbon si alte murdarii. Fara a afecta sistemul de autocuratare.

Cu ajutorul acestei solutii de curatare, proprietarii de restaurante pot mentine cuptoarele lor intr-o stare perfecta de igiena, asigurand astfel siguranta alimentelor si un mediu de lucru curat si sigur pentru angajati.

Solutie Curatare Cuptor Cu Autocuratare, Bimat HO este usor de utilizat si nu necesita echipament special de protectie. Aceasta solutie profesionala de curatare este perfecta pentru cuptoarele utilizate in bucatariile comerciale, restaurante, cantine si alte locatii HoReCa.

Autocuratarea cuptorului este un sistem care indeparteaza automat depunerile de grasime si murdarie de pe suprafata cuptorului. Cu toate acestea, depunerile persistente pot ramane pe suprafata cuptorului, necesitand o curatare suplimentara.

Solutie Curatare Cuptor Cu Autocuratare Bimat HO face parte din categoria detergentilor pentru sectorul HoReCa alaturi de alte produse speciale.

Bimat HO este solutia perfecta pentru curatarea cuptoarelor cu autocuratare. Aceasta solutie special formulata curata cuptoarele fara a afecta sistemul de autocuratare. Asigura astfel o functionare optima a cuptorului.

In plus, Solutie Curatare Cuptor Cu Autocuratare Bimat HO este un produs esential pentru curatarea cuptoarelor din restaurante si alte locatii HoReCa. Cu aceasta solutie puternica de curatare, proprietarii de restaurante pot fi siguri ca cuptoarele lor sunt curate, igienice si sigure pentru utilizare.

In concluzie, Bimat HO este o solutie profesionala de curatare a cuptoarelor cu sistem de autocuratare. Ofera proprietarilor de restaurante si altor locatii HoReCa un mod eficient, sigur si usor de a mentine cuptoarele in conditii perfecte de igiena si siguranta.

Cu aceasta solutie puternica de curatare, proprietarii de restaurante pot fi siguri ca toate cuptoarele lor sunt curate, stralucitoare si sigure pentru utilizare.

Mod de utilizare:

Se pune produsul in rezervorul special conceput pentru detergent a cuptorului si se curata respectandu-se instructiunile de curatare date de producatorul cuptorului.

Tara de origine : Spania

Producator: Induquim
Trimite mesaj
Din Gura in Gura