Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Curatenie ca un profesionist

Membru Bizoo de 1 an.
4.43
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Detergent curatare gresie, faianta lucioasa, Biofresh

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2699 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Detergent Curatare Gresie Faianta Lucioasa,Biofresh Ceramica, solutia potrivita pentru curatare gresie lucioasa, faianta lucioasa, suprafete ceramice lucioase.

Detergent Curatare Gresie Faianta Lucioasa,Biofresh Ceramica, este un produs de curatare profesional, concentrat si cu pH neutru, special conceput pentru a reda stralucirea si a indeparta murdaria de pe suprafetele ceramice lucioase, gresie lucioasa, faianta lucioasa. Fiecare componenta a acestui produs este atent selectata pentru a asigura rezultate de inalta calitate, fara a lasa urme sau reziduuri.

Performanta Fara Reziduuri

Cu toate ca este un produs puternic, Biofresh Ceramica este delicat cu suprafetele, datorita compusilor sai volatili care se evapora complet, lasand in urma doar o suprafata impecabil curata si stralucitoare. Este solutia ideala atat pentru curatarea de intretinere, cat si pentru curatarea generala, fiind eficient chiar si in cazul murdariei moderate.

Recomandari Pentru Curatare Profunda

Pentru suprafetele extrem de murdare de grasime, se recomanda curatarea cu un degresant puternic precum Orange Power Degresant Grasimi , urmata de aplicarea Biofresh Ceramica pentru un rezultat impecabil.

In cazul in care suprafata prezinta urme de calcar, rugina sau depuneri de piatra se recomanda folosirea prealabila a Active Solutie Profesionala Pentru Indepartarea Calcarului, urmata de aplicarea Biofresh Ceramica pentru a reda stralucirea initiala suprafetei ceramice.

Concentrat Puternic si Economic

Cu un parfum delicat de mere si o nuanta verde deschisa, acest produs nu doar ca indeparteaza murdaria, dar si lasa in urma o aroma placuta si o stralucire deosebita. Formula sa lichida, cu un pH intre 6 si 8 si o concentratie ridicata, contine agenti tensioactivi ce asigura o curatare eficienta si fara efort.

Mod de Utilizare Simplu

Modul de utilizare este simplu si practic. Pentru curatarea zilnica, se dilueaza 1% produs in 5 litri de apa (50 ml produs in 5 l de apa), iar pentru curatarea generala, cand murdaria este mai intensa, se dilueaza 2% produs in 5 litri de apa (100 ml produs in 5 l de apa) . Apoi, suprafata ceramica se sterge cu un mop sau o laveta pentru a obtine o curatare impecabila, fara urme.

Biofresh Ceramica este partenerul ideal pentru mentinerea si stralucirea suprafetelor ceramice lucioase, oferind rezultate de incredere si un aspect impecabil in orice mediu, de la locuinte la spatii comerciale.

Tara de origine : Spania

Producator: Induquim
Trimite mesaj
Din Gura in Gura