Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Curatenie ca un profesionist

Membru Bizoo de 1 an.
4.43
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Solutie curatare marmura travertin mozaic gresie, Acid FL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

14199 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Solutie curatare marmura travertin mozaic gresie dupa renovare, Acid FL alegerea potrivita pentru suprafete sensibile!

In cautarea unei solutii complete si eficiente pentru curatarea dupa lucrarile de constructie si renovare, Solutie Curatare Marmura Travertin Mozaic Gresie Dupa Renovare, Acid FL se impune ca alegerea ideala. Aceasta solutie profesionala este conceputa pentru a elimina reziduurile de ciment, adeziv, rugina,  si alte impuritati de pe diverse suprafete, inclusiv cele delicate precum marmura, travertinul, gresia, fainata sau mozaicul si alte suprafete.

Eficienta Fara Compromis

Cu o formula avansata, Solutie Curatare Marmura Travertin Mozaic Gresie Dupa Renovare, Acid FL patrunde adanc in porii suprafetelor, dizolvand cu succes depunerile nedorite fara a afecta integritatea acestora. Fie ca este vorba despre indepartarea chitului de rosturi, varului lavabil sau a adezivului persistent, aceasta solutie de curatare ofera rezultate de exceptie.

Protectie Suplimentara pentru Suprafetele Delicate

Cu o atentie deosebita acordata protectiei suprafetelor delicate, Acid-FL asigura ca marmura, travertinul, gresia, faianta sau mozaicul raman neatinse in timpul procesului de curatare. Formula sa delicata este proiectata pentru a evita orice deteriorare, oferind in acelasi timp o curatare eficienta si completa.

Versatilitate si Fiabilitate

Indiferent de natura lucrarii de constructie sau renovare, Detergentul Pentru Curatare Marmura Travertin Mozaic Gresie Dupa Renovare, Acid FL este partenerul de incredere pentru a face fata impuritatilor persistente. De la indepartarea adezivului rezistent pana la curatarea chitului de rosturi incapatanat, aceasta solutie profesionala este un instrument versatil si indispensabil.

Este solutia perfecta pentru curatarea mozaicului, travertinului, marmurei  in profunzime  inainte de aplicarea tratamentelor si a solutiilor impregnante pentru deschiderea porilor! Economie si Eficienta

Disponibil in ambalaje generoase de 5 litri, Acid-FL ofera o solutie economica pentru necesitatile de curatare de dupa lucrarile de constructie sau renovare. O singura aplicare este suficienta pentru a obtine rezultate remarcabile, ceea ce face din acest produs o alegere rentabila si eficienta din punct de vedere al costurilor.

Dintr-un litru de produs se obtin 30 de l de solutie finita gata de utilizare!

Se dilueaza 100 ml de produs la 3 l de apa pentru travertin, mozaic si marmura. Se dilueaza 1l de produs la 5 l de apa pentru curatare gresie, faianta si alte suprafete.

In functie de gradul de murarie dilutia se poate mari.

Mod de utilizare:

Se aplica pe suprafata ce necesita curatare cu un mop, se lasa sa actioneze, se freaca cu o perie sau cu un burete si se clateste cu apa.

Fiind un produs profesional recomandam probarea compatibilitatii cu suprafata care se doreste a fi curatata intr-un  colt mai putin vizibil.

Pentru o curatare completa si sigura a suprafetelor delicate dupa lucrarile de constructie sau renovare, Acid-FL se evidentiaza ca solutia perfecta. Cu capacitatea sa de a elimina reziduurile persistente fara a compromite integritatea suprafetelor, acest produs este alegerea ideala pentru profesionisti si amatori deopotriva.

Tara de origine : Spania

Producator: Induquim
Trimite mesaj
Din Gura in Gura