Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Curatenie ca un profesionist

Membru Bizoo de 1 an.
4.43
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Detergent curatare pardoseala, gresie, faianta, linoleum

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2299 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Detergent Curatare Pardoseala Gresie Faianta Linoleum, Biofresh Mora: Solutia Profesionala pentru Curatarea si Lustruirea Pardoselilor

Detergent Curatare Pardoseala Gresie Faianta Linoleum, Biofresh Mora este un produs profesional cu pH neutru, extrem de concentrat, special conceput pentru curatarea eficienta a tuturor tipurilor de pardoseala. Datorita formularii sale de inalta calitate, este un partener ideal pentru obtinerea unei curatenii impecabile si stralucirea suprafetelor ceramice, faiantei, gresiei, parchetului, linoleumului, marmurei, granitului si mozaicului.

Performanta Fara Reziduuri

Toate componentele acestui produs sunt extrem de volatile, asigurand o curatare eficienta fara sa lase reziduuri in urma utilizarii. Astfel, pardoselele vor straluci fara a avea aspectul neplacut al urmelor de produs.

Concentrat Puternic si Economic

Cu un singur litru de Biofresh Mora se pot obtine 83 de litri de produs gata de utilizare, ceea ce il face nu doar eficient, ci si economic in utilizare.

Versatilitate si Eficienta

Este solutia ideala pentru curatarea si lustruirea suprafetelor ceramice, putand fi folosit cu succes atat in curatenia de intretinere, cat si in cea generala, acolo unde gradul de murdarie nu este foarte mare.

Recomandari Pentru Curatare Profunda

Pentru suprafetele foarte murdare de grasime, se recomanda utilizarea prealabila a unui degresant precum Orange Power , urmata de finalizarea curateniei cu Biofresh Mora. Daca suprafata prezinta urme de calcar, rugina sau depuneri de piatra, este indicat sa se utilizeze in prealabil solutii specializate pentru aceste probleme cum ar fi Active, urmand ca apoi sa se finalizeze curatenia cu Biofresh Mora.

Parfum Placut si Stralucire Deosebita

Cu un parfum delicat de mure si o nuanta mov, Biofresh Mora nu doar curata, ci si parfumeaza spatiul. Componentele volatile ale acestuia asigura o stralucire deosebita a suprafetelor.

Mod de Utilizare Simplu

Pentru curatarea zilnica, se dilueaza 60 ml de produs in 5 litri de apa, iar pentru curatarea generala, cand suprafata este mai murdara, se dilueaza 140 ml de produs in 5 litri de apa. Suprafata se sterge cu ajutorul unui mop sau a unei lavete, iar rezultatul va fi o pardoseala curata si stralucitoare.

Biofresh Mora este solutia perfecta pentru curatarea si lustruirea pardoselilor in orice mediu, oferind performanta fara reziduuri si un parfum placut. Cu o formula concentrata si eficienta, acest produs este indispensabil pentru ingrijirea si mentinerea curateniei in orice locatie, fie ca este vorba despre spatii comerciale, birouri sau locuinte.

Tara de origine : Spania

Producator: Induquim
Trimite mesaj
Din Gura in Gura