Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Curatenie ca un profesionist

Membru Bizoo de 1 an.
4.43
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Tratament sigilare impermeabilizare piatra naturala, Tap

0 stars: 0.00 din 0 pareri

39799 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Tratament sigilare impermeabilizare piatra naturala Tap este un excelent tratament pentru pardoseli din piatra naturala, inclusiv pentru marmura, granit, travertin, gnesis, marmura scapitata, travertin scapitat, andezit, granit, ardezie, caramida feliata rustica, caramida decorativa, caramida aparenta traditionala, caramida aparenta, piatra decorativa, marmura mosaic, piatra decorativa de interior, linoleum.

Este o solutie anti impregnant ce ajuta la protectia si mentinerea aspectului original al suprafetelor din piatra naturala. Produsul contine rasini acrilice ce formeaza un strat protector si faciliteaza lustruirea si intretinerea pardoselilor.

Tap este un anti impregnant performant, cu pH intre 6 si 8, o concentratie mare si disponibil in culoarea alb laptos, avand o densitate intre 1.016-1.036 Kg/.

Daca vrei sa protejezi si prelungesti duratei de viata a pardoselilor si peretilor din piatra naturala incearca Tratament Sigilare Impermeabilizare Piatra Naturala Tap.

Cumpara acum cel mai bun impremeabilizant, tratament,sigilant Tap la un pret foarte avantajos.
Mod de utilizare:
Suprafata trebuie curatata, degresata cu Acid Fl si uscata complet inainte de aplicarea produsului. Impermeabilizantul poate fi aplicat cu ajutorul unui trafalet, pensula sau pulverizator. Este recomandat sa se aplice doua straturi,al doilea fiind aplicat dupa cel putin doua ore de la primul strat. Suprafata trebuie sa se usuce timp de cel putin 12 ore inainte de a fi calcata. De regula, se recomanda asteptarea timp de 24 de ore inainte de utilizarea normala a zonei tratate, iar formarea stratului protector incepe dupa acest interval de timp.

Acest produs este potrivit si pentru protectia peretilor din caramida aparenta sau decorativa, dar si pentru linoleum.

Tratament Sigilare Impermeabilizare Piatra Naturala Tap este detergentul ideal pentru protejarea si intretinerea suprafetelor din piatra naturala, inclusiv a pietrei decorative la interior sau peretilor din caramida aparenta. Acest produs este potrivit pentru utilizare in birouri, magazine, hoteluri, sali de expozitie si alte zone cu trafic intens.

Tara de origine : Spania

Producator: Induquim

In concluzie,Tratament Sigilare Impermeabilizare Piatra Naturala Tap este esential pentru protejarea si prelungirea duratei de viata a pardoselilor si peretilor din piatra naturala. Este o solutie de inalta calitate ce ofera proprietati excelente de protectie si intretinere, mentinand aspectul proaspat si nou al suprafetelor pentru mai mult timp. Acest produs este recomandat pentru cei care cauta un tratament pentru pardoseli, marmura, granit, travertin, gnesis, marmura scapitata, travertin scapitat, andezit, granit, ardezie, caramida feliata rustica, caramida decorativa, caramida aparenta traditionala, caramida aparenta, piatra decorativa, marmura mosaic, piatra decorativa de interior, linoleum.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura