Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Curatenie ca un profesionist

Membru Bizoo de 1 an.
4.43
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Solutie concentrata curatare calcar wc, Xtreme, 1L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2699 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Solutie Concentrata Curatare Calcar Wc, Xtreme - Solutia Concentrata Pentru Curatarea Calcarului si a Toaletelor

Solutie Concentrata Curatare Calcar Wc, Xtreme este un produs profesional special conceput pentru curatarea si indepartarea calcarului, depunerilor de piatra si a murdariilor grele, asigurand in acelasi timp si igienizarea vaselor de toaleta, a pisoarelor, a obiectelor sanitare din bai, a caditelor de dus si a tuturor suprafetelor ceramice afectate de depunerile de calcar, piatra sau rugina.

Curatenia si igiena in baie sunt cruciale pentru un mediu sanatos si placut. Cu Solutie Concentrata Curatare Calcar Wc, Xtreme de la CleanProfi, aveti la dispozitie un aliat puternic pentru curatarea eficienta si igienizarea toaletelor si bailor dumneavoastra. Acest produs este o solutie concentrata de curatare a calcarului in toalete, cu o putere de actiune remarcabila.

Unul dintre cele mai comune probleme cu care ne confruntam in mentinerea igienei toaletelor este depunerile de calcar. In special in zonele cu apa dura, calcarul se poate acumula rapid, transformand toaleta intr-un mediu inestetic si insalubru. Formula sa puternica si concentrata este conceputa pentru a dizolva rapid si eficient depunerile de calcar, lasand toaleta dvs. impecabila si stralucitoare.
Pentru toaletele cu foarte mult calcar, Xtreme Detergent este alegerea perfecta.
Aceasta solutie puternica de curatare actioneaza in profunzime, dizolvand calcarul chiar si acolo unde acesta este incrustat de ani de zile. Nu mai trebuie sa va chinuiti cu produse care nu dau rezultate. Xtreme Detergent face fata cu brio provocarilor celor mai dificile depuneri de calcar, facand toaleta sa arate ca noua.

Cu o solutie atat de concentrata pentru toalete, Xtreme Detergent ofera o curatare rapida si eficienta, economisindu-va timp si efort. Nu trebuie sa aplicati cantitati mari de produs pentru a obtine rezultate excelente. Pur si simplu aplicati o cantitate mica si lasati formula sa puternica sa faca magie. Curatarea nu a fost niciodata atat de usoara.

Indeparteaza cu usurinta cele mai grele depuneri de piatra, calcar, rugina si orice alta murdarie grea, lasand suprafata curata si stralucitoare.

Xtreme este un produs foarte concentrat care are o performata de curatare excelenta fara sa atace suprafata. Este mult mai puternic decat detartrantii clasici, dar in acelasi timp foarte prietenos cu suprafetele din ceramica .

Fiind un produs cu o consistenta foarte vascoasa este foarte eficient deoarece gradul de aderenta asupra murdariei este mult mai mare comparativ cu produsele lichide.

A nu se folosi pe inox sau suprafete cromate!

Mod de utilizare:

Se aplica pe suprafata ce necesita curatare, se lasa sa actioneze 10 minute, se utilizeaza un burete sau piatra pentru obiecte ceramicePiatra pentru curatat wc-ul si obiectele sanitare si apoi se clateste cu apa.

Are un miros placut floral, contine agenti de igienizare si un mix de acizi care ii confera o putere extrema de curatare si indepartare a murdariilor foarte grele.

In concluzie, Xtreme Detergent Parfumat pentru Toalete si Bai este alegerea ideala pentru cei care cauta o solutie concentrata si eficienta pentru curatarea calcarului in toalete. Cu o putere de actiune remarcabila si un parfum placut, acest produs face curatenia sa devina o sarcina usoara si placuta. Transformati toaleta intr-un spatiu stralucitor si proaspat cu Xtreme Detergent de la CleanProfi.

Tara de origine : Spania

Producator: Induquim
Trimite mesaj
Din Gura in Gura