Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Curatenie ca un profesionist

Membru Bizoo de 1 an.
4.43
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Odorizant wc profesional pentru toaleta baie, WC Odofresh

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3599 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Odofresh Fresa este un bun odorizant Wc profesional pentru toaleta baie Wc

Daca doriti sa transformati experienta de utilizare a toaletei si sa va asigurati ca aceasta ramane proaspata si placut mirositoare, atunci ar trebui sa incercati Odorizant Profesional Pentru Toaleta Baie Wc

Acest odorizant este creat special pentru a indeparta mirosurile neplacute din baie si pentru a lasa un parfum proaspat si placut in urma. Datorita formulei sale profesionale, acest odorizant este eficient in eliminarea mirosurilor puternice. Poate fi utilizat in spatii publice sau comerciale, precum si in baile si toaletele casnice.

Este concentrat, puternic, se pulverizeaza, are un miros foarte puternic de guma.

Odofresh Fresa este un odorizant profesional pentru toaleta, wc, baie  special conceput pentru sterilizarea si parfumarea toaletelor, a bailor, a wc-urilor, a incaperilor.

Odofresh este  foarte concentrat datorita ingredientelor sale active.

Cu odorizantul profesional pentru toaleta, wc, baie veti simti diferenta imediat. Mirosurile neplacute sunt inlocuite cu un parfum placut si racoritor. Care va va face sa va simtiti mai confortabil si mai relaxat in timpul utilizarii toaletei sau a baii.

In plus, acest odorizant este foarte usor de utilizat. Pur si simplu pulverizati o cantitate mica in jurul toaletei sau a baii si lasati formula sa actioneze.

Odorizantul profesional pentru toaleta , wc, baie nu are nevoie de rezerve, poate fi aplicat pe orice suprafata fara a fi nevoie de clatire si fara a lasa urme.

Alege parfumul pentru baie, wc, toalete Odofresh Fresa daca vrei sa te bucuri de mirosul placut de guma in baia ta!

Are un ph intre 6 si 8, contine parfum placut de Bubble Gum( guma de mestecat, guma turbo)

Modul de utilizare al odorizantului profesional pentru toaleta, baie, wc,

Se pulverizeaza peretii baii la 40 cm in jurul wc-urilor, toaletelor, pisoarelor  cu un pulverizator Pulverizator Spray, 1000 ml Se poate aplica si in colturile incaperilor.

Inainte de a utiliza Odorizantul profesional pentru toaleta  trebuie ca vasul de toaleta sa fie curatat.

www.cleanprofi.ro va pune la dispozitie o gama variata de produse pentru curatarea baii, a calcarului, a toaletei, wc-ului, dusurilor
Trimite mesaj
Din Gura in Gura