Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Curatenie ca un profesionist

Membru Bizoo de 1 an.
4.43
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Solutie curatare baie si obiecte sanitare, Flow, 5 L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

10599 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Solutia Perfecta Pentru Curatare Baie Si Obiecte Sanitare, Flow!

Solutie Curatare Baie Si Obiecte Sanitare Flow pentru curatarea zilnica este produsul ideal pentru curatarea si dezinfectarea baiei, toaletei si chiuvetei zilnic. Este o solutie de curatare special creata pentru a indeparta murdaria si bacteriile din toate zonele din baie.

Acest detergent curatare baie este un produs de curatare a baii datorita formulei sale speciale de curatare si dezinfectare. Cu Flow, curatarea baii nu a fost niciodata mai usoara. De asemenea, este o solutie wc excelenta, fiind ideala pentru curatarea si dezinfectarea toaletei si a chiuvetei.

Curatarea toaletei cu Flow este simpla si eficienta. Cu ajutorul aplicatorului special, puteti curata in profunzime si indeparta bacteriile din toaleta. Solutia de curatare a baii poate fi folosita si pentru curatarea chiuvetei, pentru a o mentine curata si stralucitoare.

Produsul de curatare baie Flow este eficient si pentru curatarea cabinei de dus . Cu acest detergent curatare obiecte sanitare, curatarea zilnica devine mai usoara si mai rapida, iar baia va fi intotdeauna curata si igienica.

Comanda acum Solutie Curatare Baie Si Obiecte Sanitare Flow la un pret accesibil cu 30 % discount!

Curatarea chiuvetei cu acest produs de curatare baie este foarte simpla. Se aplica o cantitate mica de solutie de curatare pe o laveta sau o carpa umeda si se curata suprafata chiuvetei. Se clateste cu apa calduta si chiuveta va fi ca noua.

In concluzie, Solutie Curatare Baie Si Obiecte Sanitare Flow pentru curatarea zilnica este solutia perfecta pentru curatarea si dezinfectarea baii, toaletei si chiuvetei.

Cu acest produs, curatarea zilnica devine mai usoara si mai eficienta, astfel incat baia va fi intotdeauna curata si igienica.

Daca gradul de murdarie si de depuneri de calcar este foarte avansat recomandam utilizarea produsul XtremeXtreme Solutie Curatare Calcar, Depuneri, 1L sau Pacific Pacific solutie profesionala pentru indepartarea calcarului, depunerilor de piatra, 5LPacific solutie profesionala pentru indepartarea calcarului, depunerilor de piatra, 1L Mod de utilizare:
Aplicati si lasati-l sa actioneze cateva minute. Actionati cu o laveta daca este necesar si clatiti bine cu apa.

Tara de origine : Spania

Producator: Induquim
Trimite mesaj
Din Gura in Gura