Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Curatenie ca un profesionist

Membru Bizoo de 1 an.
4.43
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Detartrant wc si obiecte ceramice, Pacific, 5L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

11799 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Puternic detartrant wc si toalete Pacific!

Detartrant Wc Si Obiecte Ceramice, Pacific este un produs profesional special conceput pentru curatarea si indepartarea calcarului, depunerilor de piatra. Asigura in acelasi timp si igienizarea vaselor de toaleta, a pisoarelor, a obiectelor sanitare din bai, a caditelor de dus, cazilor si a tuturor suprafetelor ceramice afectate de depunerile de calcar, piatra sau rugina. Cu o formula speciala, acest produs elimina cele mai grele depuneri de piatra, calcar si rugina, lasand suprafata curata si stralucitoare.

Pacific este un produs  concentrat, cu o performanta foarte mare  de curatare, fara a ataca suprafetele ceramice. Recomandam utilizarea acestuia o data pe luna, urmand ca dezinfectarea zilnica sa se faca cu Flow.

Datorita consistentei sale foarte vascoase, Detartrant Wc Si Obiecte Ceramice, Pacific  este foarte eficient. Are un grad de aderenta sporit asupra murdariei in comparatie cu produsele lichide. De asemenea, produsul are un miros placut floral, contine agenti de igienizare si un mix de acizi care ii confera o putere extrema de curatare si indepartare a murdariei.

Pacific poate fi utilizat in curatenia generala. Este recomandat pentru suprafete ceramice afectate de depunerile de calcar, piatra sau rugina. Cu un pH intre 0,5 si 2,5, acest produs lichid acid contine agenti tensioactivi. Are o densitate intre 1,038 si 1,058 Kg/l. De asemenea, contine acid clorhidric.

Cu Pacific, vei obtine rezultate excelente in curatarea si igienizarea vaselor de toaleta, pisoarelor, obiectelor sanitare din bai si a altor suprafete ceramice afectate de depunerile nedorite.

Daca suprafata este foarte afectata recomandam utlizarea produsului XtremeXtreme Solutie Curatare Calcar, Depuneri, 1L.care este un  puternic detartrant si o solutie de curatare pentru depunerile de calcar, piatra si rugina.

Mod de utilizare:

Se aplica pe suprafata ce necesita curatare. Se lasa sa actioneze 10 minute. Se freaca cu un burete sau cu piatra pentru wc si obiecte ceramicePiatra pentru curatat wc-ul si obiectele sanitare. Apoi se clateste cu apa.

A nu se folosi pe inox sau suprafete cromate!

Produs lichid acid: pH (1%) 0,5-2,5,  contine agenti tensioactivi, densitate: 1,038-1,058 Kg/l., contine agenti de igienizare, vascozitate: 50-200 c.p. Contine acid clorhidric.

Tara de origine : Spania

Producator: Induquim
Trimite mesaj
Din Gura in Gura