Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Curatenie ca un profesionist

Membru Bizoo de 1 an.
4.43
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Detartrant toaleta, Pacific, 1 litru

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3299 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Detartrant toaleta, Pacific - Eficienta si Prospetime in Fiecare Picatura
Detartrant toaleta, Pacific, este un produs profesional special conceput pentru curatarea si indepartarea calcarului, depunerilor de piatra, asigurand in acelasi timp si igienizarea vaselor de toaleta, a pisoarelor,a obiectelor sanitare din bai, a caditelor de dus, cazilor, si a tuturor suprafetelor ceramice afectate de depunerile de calcar, piatra sau rugina

Ingrijirea toaletelor si a bailor este esentiala pentru un mediu igienic si placut in locuinta. Detartrant Toleta, Pacific, de la CleanProfi este partenerul perfect in aceasta misiune de curatenie, oferind o solutie puternica si parfumata pentru curatarea si igienizarea eficienta a toaletelor si a suprafetelor de baie. Cu o formula avansata si parfum subtil, acest detergent reprezinta o alegere excelenta pentru gospodarii si birouri.

Pacific Detergent vine in ajutorul dumneavoastra cu o putere de detartrant toaleta remarcabila.
Una dintre cele mai mari provocari in mentinerea igienei toaletelor este depunerile de calcar si rugina care se acumuleaza treptat Formula sa speciala este conceputa pentru a dizolva eficient depunerile de calcar, ajutand la mentinerea toaletei curate si functionale. Cu acest detergent, curatarea calcarului devine o sarcina simpla si fara efort, economisindu-va timp si energie.

Toaletele murdare si petele de rugina pot reprezenta o sursa de frustrare, dar Pacific Detergent se dovedeste a fi un aliat de incredere in eliminarea acestor probleme. Datorita formulei sale de curatare puternica, acest detergent actioneaza eficient asupra petelor de rugina, facandu-le sa dispara rapid. Toaleta va straluci de curatenie si va arata ca noua, iar dvs. nu veti mai fi nevoiti sa va luptati cu depunerile persistente.

Ceea ce face Pacific Detergent Parfumat pentru Toalete si Bai cu adevarat special este parfumul sau imbietor. Dupa ce ati terminat curatarea, veti simti o nota subtila si proaspata in baie, care adauga un element de prospetime si placere utilizarii acestui produs. Parfumul sau placut ramane in aer pentru o lunga perioada de timp, transformand baia intr-un spatiu relaxant si placut.
Se poate folosi in curatenia generala.
Un alt avantaj notabil al acestui detergent este eficienta sa in curatarea toaletelor murdare. Indiferent de cat de incrustate sunt depunerile sau de cat de murdara este suprafata toaletei, Pacific Detergent reuseste sa faca fata tuturor provocarilor. Nu mai este nevoie sa petreceti ore intregi frecand si sapand. Pur si simplu aplicati produsul, lasati-l sa actioneze si veti observa rapid cum murdaria se dizolva.

Indeparteaza cele mai grele depuneri de piatra, calcar, rugina, lasand suprafata curata si stralucitoare.

Pacific este un produs foarte concentrat care are o performata de curatare foarte mare fara sa atace suprafetele din ceramica.

Recomandam folosirea acestuia o data pe luna, uramand ca dezinfectarea zilnica sa se faca cu Flow.

Fiind un produs cu o consistenta foarte vascoasa este foarte eficient deoarece gradul de aderenta asupra murdariei este mult mai mare comparativ cu produsele lichide.

Are un miros placut floral, contine agenti de igienizare si un mix de acizi care ii confera o putere extrema de curatare si indepartare a murdariilor.

Se poate folosi in curatenia generala.

Daca suprafata este foarte afectata recomandam utlizarea produsului XtremeXtreme Solutie Curatare Calcar, Depuneri, 1L.

Mod de utilizare:
Se aplica pe suprafata ce necesita curatare, se lasa sa actioneze 10 minute se freaca cu un burete sau cu piatra pentru curatarea wc si obiectelor ceramice Piatra pentru curatat wc-ul si obiectele sanitaresi apoi se clateste cu apa.

A nu se folosi pe inox sau suprafete cromate!

In concluzie, Pacific Detergent Parfumat pentru Toalete si Bai este un produs de curatare de incredere si eficient pentru intreaga familie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura