Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Curatenie ca un profesionist

Membru Bizoo de 1 an.
4.43
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Solutie tapiterii aspiratoare injectie extractie, Carpet BL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

19399 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Solutie tapiterii aspiratoare injectie extractie, Carpet BL! Solutie Tapiterii Aspiratoare Injectie Extractie Carpet Bl este un produs lichid de curatat special conceput pentru a face fata celor mai dificile pete si murdarii de pe tapiserii, covoare si mochete.

Cu un pH intre 5 si 7, acest produs contine agenti tensioactivi de inalta calitate care au o putere extraordinara de curatare. Ajuta la indepartarea eficienta a murdariei si a petelor chiar si cele mai persistente.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale Solutie Tapiterii Aspiratoare Injectie Extractie Carpet Bl este concentrarea sa ridicata. Ceea ce il face sa ofere o performanta exceptionala de curatare.

Acest produs contine, de asemenea, acizi grasi care inmoaie tesaturile si revigoreaza culorile, redandu-le un aspect proaspat si ingrijit.

Un alt avantaj al acestui produs este capacitatea sa de a reduce formarea spumei, ceea ce il face ideal pentru utilizarea cu masinile de curatat.

De asemenea, contine o rasina acrilica speciala care ajuta la formarea de reziduuri cristaline care pot fi indepartate cu usurinta prin aspirare. Fara a lasa urme sau reziduuri.

Solutie Tapiterii Aspiratoare Injectie Extractie face parte din categoria detergenti tapiterii, covoare si mochete. Mod de utilizare

Modul de utilizare al detergentului  Carpet Bl este simplu si eficient. Suprafata care necesita curatare trebuie aspirata in prealabil. Apoi produsul se dilueaza in apa in functie de gradul de murdarie, de la 100 ml la 200 ml de produs la 1 litru de apa.

Aceasta solutie se introduce in aparatul de curatat si se foloseste conform instructiunilor fabricantului pentru aspirare cu injectare si extractie.

Carpet Bl este potrivit pentru utilizarea pe diverse tipuri de materiale textile, covoare si mochete, tapiterii auto, canapele, saltele.Nu provoaca daune materialelor. De asemenea, asigura o uscare rapida si o reimprospatare a culorilor tesaturilor, lasandu-le curate, proaspete si revigorante.

Comanda acum Solutie Tapiterii Aspiratoare Injectie Extractie, Carpet Bl la un pret avantajos cu 30% discount.

Tara de origine : Spania

Producator: Induquim

Acest produs este ideal pentru utilizarea in industria de curatare profesionala, precum si pentru utilizarea la domiciliu. Este special conceput  pentru curatarea canapelelor, covoarelor si mochetelor, tapiteriei auto, canapelelor, saltelelor.

Cu capacitatea sa puternica de curatare si usurinta in utilizare, Carpet Bl este un detergent profesional de incredere pentru indepartarea petelor si murdariei de pe suprafetele textile.

Fie ca este vorba de curatarea tapiteriilor auto, a canapelelor din living, a covoarelor din birouri sau a mochetelor din hoteluri.  Carpet Bl este solutia perfecta pentru a obtine rezultate de curatare impecabile!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura