Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Curatenie ca un profesionist

Membru Bizoo de 1 an.
4.43
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Solutie indepartare pete covoare, mochete, tapiterii

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3999 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Solutie Indepartare Pete Covoare Mochete Tapiterii Carpet Sr este o solutie puternica de indepartare a petelor de pe covoare, mochete si tapiterii. Acest produs de curatare actioneaza rapid si elimina petele dificile fara a deteriora fibrele materialului.

Combinand surfactantii si solventii, solutia de scos pete Carpet SR reuseste sa patrunda adanc in porii materialului. Indeparteaza petele persistente, inclusiv cele de grasime, fara a lasa urme. Datorita rapiditatii sale de uscare, detergentul de curatare a petelor se clateste usor. Nu necesita efort suplimentar pentru indepartarea acesteia.

Comanda acum Solutie Indepartare Pete Covoare Mochete Tapiterii, Carpet Sr si scapa de petele dificile de pe mocheta, covor sau tapiterii!

Pe www.cleanprofi.ro gasiti o gama variata de detergenti profesionali pentru covoare, mochete sau tapiterii. Mod de utilizare:
Instructiunile de utilizare sunt simple: aplicati produsul de indepartare a petelor dificile nediluat pe pete. Frecati cu putere si clatiti cu apa. Solutia are un pH cuprins intre 8 si 10 si o densitate cuprinsa intre 1,014 si 1,034 Kg. Cu un continut bogat de surfactanti si solventi, acest detergent ofera o eficienta excelenta in indepartarea petelor dificile de pe covoare, mochete si tapiterii.

Tara de origine : Spania

Producator: Induquim

Cu un colorant de culoare galbena, Solutie Indepartare Pete Covoare Mochete Tapiterii este o solutie puternica si concentrata pentru indepartarea petelor, oferind puterea de curatare si lustruire a surfactantilor si puterea de patrundere in porii materialului a solventilor.

Carpet SR este cea mai buna solutie pentru indepartarea petelor dificile de pe covoare, mochete si tapiterii, oferind o solutie rapida si eficienta pentru curatarea materialelor acoperite de pete dificile.

Cu o combinatie puternica de surfactanti si solventi, acest produs este eficient in indepartarea petelor grele si este usor de utilizat. Carpet SR este solutia perfecta pentru curatarea covoarelor si a tapiteriilor acasa sau la birou.

Pentru cele mai bune rezultate in indepartarea petelor, Carpet SR este detergentul pentru pete dificile pe care trebuie sa il incercati.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura