Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Curatenie ca un profesionist

Membru Bizoo de 1 an.
4.43
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Ceara pentru pardoseala, Diamond, 5litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

31599 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Ceara pentru pardoseala, Diamond este un produs concentrat care contine ceara speciala pentru lustruirea si protectia pardoselilor.Este potrivit pentru utilizarea pe orice tip de suprafata. Aceasta ceara speciala pentru pardoseala face ca suprafetele tratate sa fie extrem de rezistente in locurile cu trafic intens, fiind foarte rezistenta la urmele de la tocurile inalte. Produsul include componente speciale care previn alunecarea si imbunatatesc performanta cerii.

Odata aplicata, ceara formeaza un strat protector care previne patrunderea murdariei, a apei sau a altor lichide in suprafata tratata. De asemenea, ceara ajuta la pastrarea culorii si a aspectului natural al suprafetei, prevenind aparitia zgarieturilor sau a petelor.

Produsul lichid are un pH intre 7-9 si contine 25% substante solide, ceea ce il face foarte concentrat si cu o performanta excelenta. Are o culoare alb-lapte si o densitate cuprinsa intre 1.015 si 1.035 Kg/l.

Ceara pentru pardoseala speciala continuta in acest produs ofera o stralucire intensa suprafetelor tratate si o rezistenta mare in cazul suprafetelor cu trafic intens. De asemenea, este foarte rezistenta la apa si urmele lasate de tocurile inalte. Produsul contine de asemenea rasini acrilice, care asigura o distribuire mai buna a cerii si previn alunecarea suprafetei. Astfel, suprafetele tratate cu acest produs devin non-alunecoase si ofera o protectie excelenta impotriva deteriorarii.

Este solutia perfecta pentru lustruirea suprafetelor din piatra naturala cum ar fi marmura, granitul, travertinul,etc, conferind o stralucire ,impermeabilitate si protectie excelenta.

Se recomanda folosirea produsului Lavix Apple pentru curatarea pardoselilor tratate in prealabil cu ceara pentru pardoseala Diamond.

Cumpara acum Ceara Pentru Pardoseala Diamond la un pret foarte avantajos!

Mod de utilizare
Produsul poate fi utilizat direct, prin distribuirea produsului pe o suprafata curata si uscata cu ajutorul unui mop sau a unui burete de lustruit. Daca se doreste o stralucire mai intensa, produsul poate fi aplicat din nou.

Tara de origine : Spania

Producator: Induquim
Trimite mesaj
Din Gura in Gura